God jul

Ja så var en till jul avklarad :) var en riktigt trevlig en också måste jag säga fast jag o min bror trodde vi skulle få hjärtatack innan klockan slog tre haha men så är d med julen stress o flänga runt till släktingar och äta tills man spricker...
Men när man äntligen kommer till mamma och man kan slappna av då är d bra gött iaf :) vi åt först hos mamma sen öpnnade vi julklappar fick massor av fina julisar och lyckades skrapa ihop 2200 inte illa :) lätt förtjänta pengar men d är ju bara för jag är så söt haha :)

Sen bar d upp till jims pappa och nettan :) där var jennifer nisse och kenny också :) var så trevligt så och god risalamanta (stavning) :) Och där fick vi också fina julklappar :)

Och nu är jim ute med nisse och kenny en stund o jag sitter i min nya sköna pyjamas jag fick av mamma :) den är som en sparkdräkt o jag har faktiskt sagt att jag vill ha en sån är bra gött haha :)

Nää nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska vi vara i örebro klockan elva och hämta camilla, hedvig och fredrik :)

Ha d bra!♥

Juletider

Vet inte ens varför jag har kvar min så kallade blogg men d är skönt att ha när man behöver skriva av sig lite :)
Imorrn är d jul o jag längat d är så mysigt att vara uppe hos mamma söta söta mamma :) känns som när man var liten och vad jag saknar det! När man gick upp sprang nerför trapporna i all hast för o slänga sig mellan pappa o mamma för o berätta att d var faktiskt julafton o dags o gå upp :) plus att jag visste att jag skulle få öppna en julklapp ;)Nu har jag knappt någon julstämningen alls den försvann när ja fyllde tolv då allt försvann då man var tvungen o växa upp. Jag kommer ihåg din sista jul som om den var igår mamma och du bodde inte ihop men vi firade ändå jul tsm för ni ville visa att även om ni gick isär var vi fortfarnade en familj. 
Jag är så glad att ni gjorde det nu i efterhand... varenda liten mikrosekund är ju ett viktigt minne...

Men jag är så tacksam över att jag har mina bröder och min mamma! Jag vet inte vad jag skulle göra om något hände dom... Och jag är så glad över att jag fick dom bröder jag fick jag skulle aldrig välja bort dom för nånting i världen. Det här med så kallad syskonkärlek det som alla säger är när man bråkar i våran familj är det tvärtom kärlek är verkligen kärlkek på mina arton år har jag aldrig någonsin bråkat med mina bröder inte en tjafsat.. Det borde vi få ett pris för tycker jag haha ! :) nää men jag har nog växt upp i världens bästa familj tror jag :)

Sen har vi ju självklart min mamma måste ju dra lite kort varför hon är bäst i världen också ;) hon ställer alltid upp d kan gälla vad som helst den jag vet jag alltid kan lita på är min mamma! Hon tar alltid mitt parti när d är någonting.. Hatar jag någon hatar hon också den älskar jag någon älskar hon också den.. Hon är aldrig självisk tänker nog till och med för mkt på alla andra särsklit mig... Ibland blir ja till och med arg för att hon tänker för mkt på mig.. Hon har gjort mig till den jag är. Självklart har pappa lite med det också men han försvann ju under den viktigaste delen tonåren då man verkligen behöver guidning o det lyckades min mor med utomordentligt! :)

Och så har vi väl den kanske viktigaste presonen i mitt liv, Jim ! vad skulle jag gör utan min solstråle som alltid gör min dag.. Som när jag är sur man kan inte vara sur länge när han kommer på nya roliga låtar eller danser och vissa upp för mig.. Nä ingen kan nog få mig o skratta lika mkt som han! Och jag är så glad att jag hittat en sån underbar kille som han.. Han är lite som min mamma också ställer alltid upp i vått o tort.. SOm nyss när jag satt mig ner o grät för att julpappret tog slut självklart fixade han nytt bara så där fast alla affärer är stängda fixade han det.. det är han också väldigt duktig på han kan fixa precis allt :) Både jag o mamma är glada och ah jim d bukar hon alltid säga.. Vad skulle vi göra utan jim.. Hon berömer honom jämt att han är en sån fin grabb :)
 
Och min fis världens bästa julklapp :) den 25 december har jag haft min lilla gris i tre år :) jag är så glad att jag fick henne för utan henne vet jag inte heller vad jag skulle ta mig till.. Min kärlek till henne är så stor så d gör ont.. det mysigaste som finns är och burra ner sig i hennes säng o bara mysa d tkr dock inte carro dom flesta gångerna haha :) eller och ta hennes små tassar o bara sniffa på =) Eller är hon hoppar upp i soffan och lägger sig brevid mig o kollar på mig med sina stora kloka ögon :) hon är bra söt min lilla våffla :)



Så nu blev jag på mkt bättre humor när jag tänkte igenom vilka underbara mäniskor jag är omringad av ! :)
finns ju såklart hundra mer som alla underbara vänner men dom tar jag någon annan gång.. Ni vet ju vilka ni är ;)

Ha d bra och en härlig jul!

PUSS



Bäst är han ! :) hoho o ja jag vet att ja skriver fint i paint!!

Underbara bebis


Åh va faster saknar sin söta söta brorsdotter men som tur är kommer ni hem till julen o då ska du få en jätte stooor julklapp hihi :) o faster kommer inte släppa dig nånting hihih :) Så mysigt att snart julen är här !! o alla nära o kära ska träffas kan inte bärga mig så roligt!! :) och grattis till min bror som fick fullpott på högskole provet d visste ja väl vi är ju trots allt Rydbergare;) Nää nu ska ja ner o tvätta lite o in te ens d gör mig på dåligt humör när julstjärnan glimmar så fint i fönstret hoho :)

Årets bästa flickvän går till

Miiig ! :) idag var jag iväg o köpte julklapp till jim o d fik bli en sak som han har tjatat över i snart ett år ! så gissa om han kommer bli överlycklig när ett sånt här ligger under granen ?

Hoho jag är världens bästa tomte iår haha ! :)

RSS 2.0