min sommaroutfit

Nu är snart min sommar outfit beställd!  wiieee! :) Kliar i fingrarna efter dom här sakerna ! Ska bara få lite mer ekonomi så är dom mina! Tänker på sommar så kanske min hemska förkylning lägger sig! :)
 
 Ha d bra!♥

skor

sitter här med brist på annat ska snart åka upp till Therese o kolla på film kände att jag måste komma ut en stund för o se hur jag mår när jag rört påmig iof så har febern gått upp o jag har bara suttit här så får väl se men är jag inte bättre imorrn så måste jag åka till vårdcentralen fast man kan ju inte göra något åt körtelfeber:S

Tänkte iaf slänga in ett par skor som jag är sugen på fast jag vet inte dom är sådär ful/fin men säkert jätte sköna!
Ha d bra!♥

Riktigt trött på d här!

Fan rent utsagt vad trött jag blir på att jag är som en svamp som alla bakterier älskar nu sitter jag väl här igen med feber o ont i halsen! Men d tänker inte stoppa mig från skolan imorrn d som gjorde att jag kände mig lite bättre var att Ingrid skicka om jag hade tid att rida imorrn :D guuuud va kul vi ska rida ut i skogen fast lite nervös är jag ahr ju inte ridit på tre månader men d är väl som o cykla hehe :) kul ska d bli iaf :) Så helgen har bara varit att vara hemma med love men ja klagar verkligen inte älskar o ha mys helger med han :) O nästa helg kommer söta söta Anton hit o ska sova hos oss vi ska spela tv spel oså ! roligt han är ju så otroligt söt den lille killen! :) Och Lilla Amelia också!! :) Jag blir glad om jag får hälften så söta barn som Therese när jag blir stor tror inte d finns några mer underbara barn än hennes! :) Och Therese hoppas du mår bättre! Måste träffas snart också var alldeles för längesen!

Nu ska jag göra läxorna o sen lägga  mig framför tvn :)

Här får ni en låt som verkligen är värd o lyssna på går varmt hemma hos oss nu! :)


Shopping med mamsen

Mamma skickade imorse att vi skulle gå på stan när hon kom hem så jag fick köpa mig något hih söta mamma ! :) men jag tkr inte d är så roligt o gå här hemma i stan så jag o mamma åkte till karlstad till bergvik :) där åt vi subway mums va gott d är :) och jag fick med mig hem ett till par slitna jeans fast svarta älskar verkligen dom , dom är så otroligt snygga o riktigt sköna! och en chock rosa t-shirt tkr d är snyggt när man ahr svarta byxor :) så d fick d bli tkr d är så himla mysigt o bara åka ut jag o mamma o bara prata o äta o lite så :) min mammi är den bästa som finns =)

så nu har man lite nya kläder o till veckan kommer mina skor från h&m o ett par mys byxor :)
Känner mig väldigt duktig nu förresten när jag kom hem satte ja mig o sortera alla papper o satte dom i fack i en pärm hihi jag är vuuuxen hahaha ! :) nä usch nu börjar jag bli trött!

Ha d bra!♥

Kolla va mysiga mina älsklingar!

Lovade ju lite bilder


Före

Efter :)

Min älskade man!

Igår när ja o min älskling satt o åt frukost tsm sa han helt plötsligt igår insåg jag vilken underbar tjej ja har :) o ja bara jaha hur kom du fram till d då? =) nä för igår när jag var i garaget så klaga alla på hur sura deras flickvänner skulle bli på att dom fick somna själva.. o Jim helt nöjd ja så är verkligen inte zacke hihih min älskade man!! Ja men varför ska han sitta o titta på mig när jag sover? för jag somnar typ såfort jag lägger huvudet på kudden, nä då kan han lika gärna va i garaget ! :) Man kan ju trotsallt inte äga varandra bara för att man är tsm ! Han måste ju ha sitt liv o jag mitt ! :) Var bara tvungen att berätta vilken underbart söt man ja har ! :)

Idag var jag iaf i skolan vi hade historia prov blää va tråkigt..... Sen kolla vi på någon show också var några som kom från värmland o dom spela lite musik oså dom var väldigt duktiga:) bara d att vi slutade en halvtimme senare än vad vi skulle så bussen man kunde ta hade redan gått o d skulle inte gå en förens om en timme så jag ringde love o vi bestämde att han skulle ta carro o gå o möta mig :) så d gjorde han o foik måste ha trott att jag var efterbliven för när jag såg Love o Carro så sken jag upp som en sol o kunde verkligen inte hålla mig i från ett STORT leende hihi :) Älskar mina LOOOOVVEES! :)

o sen har d inte hänt så mkt mer än iaf :) nu ska jag mysa ner mig breve love som spelar GTA :)

Ha d bra!♥

Glad

För imorse fick jag reda på att jag är faster till en liten söt flicka :) MIn älskalde storebor o Emma har blivit föräldrar så himla glad för deras skull =) Krille berättade att hon hade blont hår o en boxar näsa som jag hadee när jag avr liten hihih :) Så nu längtar jag till man får se d lilla miraklet ! :)

Och igår blev min tattuering klar! :) blev otroligt nöjd med den ! så får väl försöka ta en bild o lägga upp den men d säger jag om allt haha måste ta tummen ur arslet o lägga in före o efter bilder på vardagsrummet kan iaf säga att d är riktigt snyggt hehe :)

Helgen återsår o se vad d blir Madde ville att vi skulle med på Wickan men jag vet inte känns inte som om man har ekonomi till d men får se slutar väl med att man är på wickan ändå haha :) nu ska ja ta o lägga mig i min ny bäddade säng men själv blir ja för loove är i garaget men d gör inte så mkt för han har varit hemma med mig hela dagen o bara mösit :) Så kom min bästaste vän i hela världen hit också undra vem hon kan vara hon går under namnet ica madde nuförtiden hihh :) PUSSS på dig min vän! du kämpar på du 5 veckor på ica så man kanske får haka på ut för o fira d haha :)

Ha d bra!♥


Sega söndagen

Hmm ja söndagen är lika seg som vanligt vi har varit o handlat love har fixat clion så nu blir d o plugga o ikväll blir d Beck med Ben and jerrys MUMS!

Ha d bra!♥


Blev utmannad av Jennifer :)


Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du? Jacqueline
2. Ett ord på 4 bokstäver? Jysk
3. Flicknamn? Julia
4. Pojknamn? Jim
5. Yrke? Jultomte :)
6. Färg? jade

7. Klädesplagg? Jumper
8. Mat? Julegris

9. Sak i badrummet? Jojoba silkesdroppar

10. Plats/land? Jugoslavien (stavning)

11. Orsak att vara sen? Jogagt vilse

12. Något man skriker? Jävlar

13. Film? Joyride

14. Något man dricker? Juice
15. Band? Johnny cash (inge band men men)

16. Djur?  Jorduggla

17. Gatunamn? Jägarvägen

18. Bil? Jaguar

19. Sång? Jag vill vara din Margareta

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Judo

Verkligen inte d enklaste ja utmannar alla som vill gör d hehe =)


PUSSS

Hoppla polle va trött ja är :) har varit en riktig slöö dag men d beövdes känner ja haha :)
Igår var Therese o company här o åt d var jätte trevligt :) efter att dom åkt hem så kolla jag o love på film men ja slockna på engång stackars jim jag somnar alltid så fort jag lägger huvudet på kudden själv somna han inte förens sex imorse:S
Och nu är han i garaget min lilla man :) Jag tänkte på d idag att d är sjukt att jag fortfarnade får sen där bubblande känslan av honom vi har ändå varit tsm 3 år sammanlagt o att jag om vi ska mötas eller nåt att jag blit helt fnittrig som fjorton haha :) och att jag helst av allt bara skulle vilja att vi skulle bo i en bubbla så jag bara skulle kunna pussa på honom precis hela tiden haha nää va töntig ja är jag vet men så är d o vara nykär fast man är gammalkär hihih :) nä nu ska jag sluta babbla om saker bara :)

Ha d bra!♥


Vilka minnen!

 
ja d är mkt minne till den här låten =)


NUUUUU

ller d snart åker till Natta om tjugo min :) Så vid halv tio kommer min rygg aldrig mer se likadan ut =) wiieeeeeee!!!

ha d bra!♥

Förklara förklara

haha ja idag har jag fått förklara hundra ggr varför jag kom hem från örebro utan en tattuering .. jo d var så här att när d var min tur så var dom nålarna ja behövde slut:( så d blir hemma hos carro idag istället ganska skönt d med o sitta hemma hos henne :) men ajg o Natta hade iaf en intressant dag d börja med dyng hets från skolan för o hinna med bussen så upp för branta sten backar o över tågrälsar haha :) sen virra vi runt i örebro en timme innan vi hitta rätt :) så satt vi på studion från två till halv sju haha men idag kommer den iaf sitta där =) kuuuul ser fram emot d får väl se om jag orkar lägga upp någon bild ikäll men tror jag kommer hem rätt sent ska dit vid hav nio =) Men ja kaniaf reda säga att jag kommer bli ruskigt nöjd för sen sitter redan på min rygg som en mall så jag har smyg tittat hela dagen haha :) nää nu blir d en promenad med mina looves ! :)

Ha d bra!♥


Pirrigt och svårt beslut

Ja på onsdag efter skolan bär d av till Nattas syster som ska tattuera mig :) Är ju lite prrigt så där :) Vet vad ja ska tattuera men jag vet inte avrt jag vill sätta den d står mellan ryggen mellan skulderbladen eller höften har alltid velat haft min tattuering på höften/magen men nu vet jag inte längre har suttit och kollat på gaddad.se på masso rmed olika tattueringar på höft och rygg men har fortfarande inte bestämt mig vill ju vara riktigt säker i o med att den ska sitta där resten av livet.. Men d går ju också att göra nu mellan skulderbladen ooch min andra tatto på höften eller tvärtom .. bläääää jag blir tokig helst skulle ajg vilja göra två tattueringar på engång för båda ställena är såna ställen jag verkligen vill ha och ska ha på båda men vet inte riktigt vilket ställe jag ska börja med hehe :) Väldigt komplicerat allting men men :P har ju till på onsdag och bestämma mig sen så är d ju ett måste hehe :P  Har frågat många vart dom tkr d är snyggast men i slut ändan är d ju bara jag som kan bestämma o viktigast är ju att jag blir nöjd hehe :) så vi får se vad d blir på onsdag :)

Blev ju ett väldigt intressant nlägg haha :)

Ha d bra!♥

Utgång

Ikväll blir d utgång till statt ! :) ska bli riktigt roligt Madde o Mattias och danne ska hit först för nu är vardagsrummet klart :) Före o efterbilder kommer inom kort! =) Blev riktigt riktigt bra iaf blev precis som jag hade tänkt mig! Johnny o Nettan var jätte snälla och hjälpte oss att  sätta upp tapeterna tack så mkt! :)

Blev inge mat igår med Therese o company för barnen var jätte sjuk så d blir nästa helg istället!
Hoppas dom mår bättre nu!! Dom små söta! :)


Ha d bra!♥

Bara för att Jennifer utmanna mig =)

Jag är mig själv
Jag gillar min man,carro o mina vänner
Jag äter Allt haha :)
Jag säger ja till o ställa upp för mina vänner
Jag ger mig sällan in i situationer jag vet jag inte klarar av
Jag är duktig på och vara slöö haha :)
Jag stör mig på elaka själviska människor!
Jag läser Verklighets baserade böker
Jag är vackrast när jag sover ;)
Jag skrattar åt menlösa skämt
Jag är en typisk glad o social människa men har en väldigt väldigt kort stubin
Jag har aldrig haft en könssjukdom
Jag är lycklig Nu nu nu!
Jag trivs inte när jag känner mig osäker
Jag är dålig på att gå upp på morgonen
Jag är rädd för att carro ska dö haha :)
Jag älskar My love,carro,min familj och mina vänner
Jag uppskattar kärlek
Jag tror på mig själv

Ha d bra! ♥

Heeelt sluut

Ja nu sitter jag här framför datorn o är helt totalt slut jag som tänkte att jag skulle vila på min studiedag, men nej då vakna tio i elva av att Carro skäller som en tok! O sen ringer hem telefonen blää gick ju inte o somna om då..
Och vi tjugo i fyra var det dags för min femte körlektion gick bra körde hårda inbromsningar ! livrädd blev jag för min lärare skulle slå till i dörren när jag skulle tvärnita o han slog inte löst nää jag trodde fan att dörren skulle hamna där längs väggen ett tag hehe ! gick iaf bra och det är jag glad för ! :) Sen efter det kom mamma o hämta mig oså åkte vi upp till bråten till Therese o hämta ljusena mumma nu luktar d gott hemma :) Sen avr det dags o tvätta och städa vardagsrummet tvätta så mkt tvätt som vi hade idag kommer jag aldrig tvätta själv igen fyy min rygg är helt paj! och när jag hade vikt o lagt in all tvätt var d bara o ställa sig o diska.. Men nu, nu är jag äntligen klar med allt så nu skricker min mage efter lite mat har inte ätit sen elva.. Tur att jag har min taco paj i frysen  :D 
 
Förresten bion jag o love var på igår I taket lysser stjärnorna var jätte jätte bra den kan jag starkt rekomndera :)
Blev en riktigt mysig dag med love vi hade planerat o äta ute också efter bion menn då var vi så mätta efter alla popcorn så d blev d inge med.. Men framåt tio tiden blev vi svin hungriga så det fick bli majskolvar o ärtsoppa haha det kallar jag romantisk mat! :)

Ha d bra!♥

En härlig dag den tionde mars!

Ja idag är d en speciell dag för precis två år sedan hittade jag o love tillbaka till varandra! så idag blir d bio vi ska kolla på i taket lysser stjärnorna :) Mysigt o gå på bio ! O d bästa är att jag är ledig imorrn också så man behöver inte tänka på att d är skola heller =)

Ha d bra!♥

Har ingen rubrik!

Ja man får väl börja med o sammanfatta lite har ju inte skrivit på bra länge! Kännde att jag inte haft så mkt o skriva om har legat hemma med körtelfeber trevligt trevligt fast som tur var blev den inte lika svårartad som jag hjade när jag gick i sjuan fick ligga på sjukhus o grejer men ,men nu börjar jag äntligen känna mig lite friskare...
Men jag sitter fortfarnade o skriver i min krigszon ( mitt vardagsrum) men nu har vi iaf fått upp färg på alla väggar nu är d bara tapeter kvar ! O en jävla massa städa tänkte frågta min snälla älsklings vän (a) Cecillia Madeleine Eriksson om hon ville hjälpa mig :) Har som sagt inte gjort så mkt i torsdags var Therese o lilla Amelia här trevligt ! Amelia satt i Jims o min säng o keka chips o kolla på tv med jim :) hon är bra söt när hon sitter där helt utan hjälp lilla söta ! :) sen på fredagen blev d Singing bee uppe hos Therese fattar inte folket som ställer upp på den där tävlingen dom lär väl veta om att dom är totallt tondöva?! :) Men men till helgen kommer iaf Therese o company till oss ska bjuda dom på lövbiff :) Sen på lördagen kommer Madde och Mattias o kekar sen blir d statt :)

Men nu ska jag förtsätta kolla på Beck!

Ha d bra!♥

Helgens bravader

Nu var helgen slut o d är jag med haha ! Blev iaf en ganska lyckad helg med wickan o grejor o igår blev d en sån där härlig bakfylle dag med min älskling jag abar älskar såna dagar vi åkte med mamma som bjöd oss på mat på Mr James muuuums säger jag bara! Sen åkte vi till coop o köpte filmen Wanted både jag o älskling tyckte den var super!! Lätt värd 180 spänn filmer brukar ju inte d men d var den verkligen! :) sen somna jag vid åtta kul för love men ja var helt sluut efter fredagen ! Fick stå i kö ut från Wickan i 40 min min stackars mamma stod utanför wickan i 50 min haha ! Hon var bara trött o irriterad när vi kom ut sen.... Men nu får d bli lugnt på ett par helger tror jag :) Nä nu ska jag o love till willys :)

Ha d bra!♥


RSS 2.0