Vuxen haha

ja idag har jag verkligen blivit vuxen jag har öppnat ett internet kontor så jag kan betala mina egna räkningar via internet ! Plus att jag nu mera stor på lägenheten själv :)

Idag har varit en hektisk dag var hemma från skolan för att jag tog vaccin igår får feber då sen kom mamma o hämta mig för Clion skulle upp i all hast till Volvo där d skulle bytas kamrem för Jim kunde inte göra d för amn beövde någrå special verktyg d kunde jag väl hoppa upp o kyssa mig i arslet ska ju knappt kunna byta hjul på nya bilar uatn o åka till en verkstad nu för tiden! Men sagt o gjort åkte vi upp till volvo där d först skulle gå på 11000 o byta skiten för dom hade så klart smeta in service oså på bilen men mamma tog ner d till 7000 :) så nu åker mamma runt i en ny clio tills våran älskade lilla bil är klar =) Så åkte vi till örebro också köpte en svart tunika o ett guld halsband på Gina sen en stickad tröja på cubus o Escadas nya parfym =) så nu har jag lite o ha på mig när ja ska ut imorrn alltid kul o köpa nytt när man går ut fast man har hur mkt skräp som helst hemma! Nä nu blir d Bedtime stories med looooveee !!! :)

Ha d bra!♥

Låt om mig o jim!

Fick ett mess av madde förut att hon lyssnade på Dolly Partons Here you come again o kom o tänka på mig o jim ! :)



 


Busy,busy

Ja d känns som om det har varit väldigt fullt upp den här veckan komma igång efter lovet oså :) Nu är iaf vårat vardagsrum inte långt ifrån klart ska bli så skönt men jag skiter nog i o lägga golv  d får bli till sommarn d med vill bara ha d här rummet klart känns d som o d är absolut inga fel på golvet som ligger så känns som extra tid bara!

Idag har jag först varit i skolan efter d bar d av hem till Therese för o köra d blev mkt körning idag o d gick faktiskt bra! :) Blev väl några paniker men d blir d oftast innan man har fått in snitsen helt plus att jag hatar folk som inte blinkar var är d för problem egentligen! Nä ja säger hellre en mamma framför ratten då blinkersen (stavning) går varm! Sen bar d av till sjukan där jag idag har tagit min andra spruta av Gardacil ! Sen blev d Karlstad där jag leta lite kläder o ha på mig på fredag så kul o köpa nya kläder när man ska gå ut :) Hittade iaf ett par skor som jag måste öva in o gå i 10 cm klack är d på skiten så jag kommer väl bryta både ben o armar när jag stupar på dansgolvet haha! Blev nöjd fast d inte avr skorna jag skulle köpa från början hade äntligen pengar till dom snygga gladiator skorna på scorett men fanns d i min storlek nää då vi med våra små 36 brukar alltid bli lidande! yeah yeah blir väl en annan gång =)

På fredag blir d Wickan med madde iaf kul kul !! :D
Men nu blir inget annat än sängen för mig är heeeeeelt sluuuut!
 


Ha d bra!♥


18

Ja nu har dagen varit här haha nu är jag 18 =) Skönt plus att jag tjänade ihop 7500 på o fylla ;) haha så fick jag två armband o ett present kort från Sofia =) Och ett hjätte fint eget gjort kort från maddi tackar tackar =) men dom pengarna jag fick gick åt rätt fort Jim fick nya kläder för över 3000 men d är han värd plus att han var tvungen att ha lite nya kläder när vi gick ut tsm ;) :) så blev d grejor till min mysiga lägenhet (som inte är så mysig för tillfället) men d går framåt iaf =) Var faktiskt riktigt trevligt i fredags! blev lite fest i en lokal nere vid mig med lite folk =) Fick en fin ros från Stefan,Lollo Och Danne o Lina också snällt =) Sen bar d av till Wickan =) Men nu blir d ljusparty hos Therese :)

Ha d bra!♥

Krigszon

Ja d är precis så d ser ut här hemma nu d är slipdamm överallt verkligen men nu är iaf  väggen snart klar =) Jim och Emil har verkligen sltit idag! Men som vanligt ska någonting jävlas så den tapeten som inte skulle med ner den åkte ner så d blir o måla om den väggen också men d är iof ganska skönt för då är vardagsrummet klart också så lägger vi in nytt golv när vi ändå är igång! kommer bli så himla fint här hemma ! Med alla nya möbler :) Men sovrummet o hallen får vänta tills sommaren. sovrummet ska ha samma färg som d har bara d att jag vill göra d lite mer seriöst än vad d är! Och köket är helt perfekt tkr jag =) fast d blir d ändå lite ändring på jag o madde ska fixa lite  till sommaren :) Har iaf varit iväg o kört idag gick väl som d gick! Får öva hemma på o backa runt hörn också... Men nu ska jag försöka hitta något i kylen o slänga i magen innan natten! :)

Ha d bra!♥

Dags för natten

Nu var det dags för natten är helt slut har varit en läroroik dag haha för idag har jag haft min andra lektion med bilskolan idag var det start i medlut o motlut och backning som stod på shemat ! gick väl sisådär i och med att d var första gången jag backat ordentligt! oså imorrn är det den tredje lektionen bokade in fem körningar nu vill verkligen ha det där kortet! så har våra möbler anlänt idag också efterlängtat så nu är iaf sängstommen uppe iaf  och imorrn blir det resten :) på onsdag kommer tapeterna upp också! Sen har jag varit med Therese på lilla W idag hittade en body till lilla Hedvig så vi får ta oss in till öret någon dag till Camilla Och Fredrik =) Nu ska vi kolla på Gremlins o lägga oss i våran sängstomme o inte på golvet haha :)

Ha d bra!♥

En skön helg

Ja den här helgen har varit en riktigt bra helg! i fredags mös jag o love alltid lika mysigt! Sen på lördagen var det dags för Amelias dop var ett riktigt mysigt o fint dop jag o Jim blev Gudföräldrar åt den söta lilla Amelia ! :) så vi stod där uppe Jim höll Amelia dom första tjugo minutrerna sen höll ja henne dom sista tio =) hon var jätte söt i sin dopklänning :) O Anton var jätte söt med skjorta o fluga o grejor o han hällde upp vattnet :) Sen efter dopet bar det av till lokalen som är här nere där ja o love bor med fika o jätte fina tårtor var det verkligen ! oså bev d paket öpnning av jim jag o madde fick hon en lundmyr filt virkad med en liten dikt på :) oså fick hon massor av mer fina saker! efter det gick vi upp till mig o jim o drack lite jag drack Relax vin d är väldigt väldigt gott Madde som lärt mig hehe =) men d blev lugnt för jag får ju inte gå¨ut riktigt än! men nästa fredag då smäller det ! Såå jävla roligt ska d bli =) Så har jag varit riktigt duktig idag jag ar övat teori i en timme för imorrn är d dags för min andra lektion ! :) längtar så fruktansvärt till jag har mitt körkort d första jag o love ska göra är o åka ner till Ullared haha :) så har jag ändrat mig på bil också får bli en sött liten Beetle istället passar mig ännu bättre än , ne vento :)

Nu blir d o kolla på fortsättningen av Beck :)

Ha d bra!♥

Äntligen

Så var d lov igen guud så skönt ska ta igen mig ordentligt d här lovet plus att man fyller på torsdag också wihoo :) Äntligen äntligen säger ja till d =) är efterlängtat då blir d o dricka hemma o sen wickan !

O idag vet ja inte vad ja ska göra ska nog bara kolla på film älskling ska åka på stan med sina kompisar men ja tkr inte d är så roligt o snurra runt i den tråkiga hålan känns väldigt värdelöst bara haha (har växt ifrån d där haha närrå) :)
Men man får väl se vad d blir ! är ju dop imorrn så vill inte lägga mig så sent utan vill vara uppe i bra tid så man kan göra sig iordning oså!

Näpp nu blir d o slöa framför tvn!!

Ha d bra!♥

Ett riktigt äventyr

Japp d är precis vad jag varit med om idag haha :) men tar min dag från början...
Vakna cirka halv åtta o hade så otroligt ont i magen så ja låg kvar o somna inte förens nio igen för o sedan vakna tolv mindre bra av mig haha ! Sen bar det av till affären för o köpa lite mat jag köpte lövbiff som jag rullade ihop o hade vitlöks smör i o stekte o sen koka i min egen gjorda gräddsås o till vitlökskroketter mumma var d ! o d tyckte love också! =)
Sen så blev det bara lite mys framför tvn o ett bad hehe :) Så ringde Therese då var jag barnvakt åt Anton en stund o vi spela tv spel o åt godis o jordnötter :) så skulle vi egentligen ha gjort ordning i lokalen för dopet men dom hade sett Diesel uppe i forsnäs så vi åkte o leta efter han o ropa gud va märkligt folk d finns inne i skogarna kanske därför dom bor där? Men iaf ingen tur idag heller :(

Nu kommer vi till äventyret Vi tänkte att vi skulle ta risken att åka tillbaka samma väg som vi kom men d är bara d att när man kommer från andra hållet så är d två broar o en brant backe innan bron där d inte är något stängsel utan går bara rakt ner i älven men vi tänkte så halt kan d ju inte vara.. Jodå det var det verkligen ! så först glider vi bara rakt ner i backen o både ja o Therese såg våra liv svischa förbi o när Therese sen ska försöka backa upp så glider vi bara framåt iaf då tänkte ja verkligen att min sista tid på jorden är kommen! O Therese hade inte ens en vev på sin sida! Men ett sant proffs som Therese är så styrde hon upp d där så vi behövde inte dö idag heller! :)

Och sen när vi var påväg hem så är d en stor långtradare framför oss så kommer vi till en liten backe då börjar d gå bakåt för tradaren a idag har verkligen varit en äventyrs dag haha ! :) så nu är ja så trött så d blir sängen för min del ! :)

Ha d bra!♥

Inge annat för mig!

Tog den här listan från Therese :)

1.
Hur gammal är du om fem år?
23

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Love
3. Hur lång är du?

161
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Eight below

5. Vem ringde du senast?

Love
6. Vem ringde dig senast?

Mamma
7. Hur löd det senaste sms:et du fick och vem var de ifrån?
Ok! Du har koll p bussarna? Kram från mamma =)


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Skicka mess
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Skilda
10. När såg du senast din mamma?

Bara någon timme sen :)
11. Vilken ögonfärg har du?

Blå
12. När vaknade du i dag?

Halv ett
13. Vilken är din favoritjulsång?

Har ingen
14. Vilken är din favoritplats?

Mitt hem
15. Vilken plats föredrar du minst?

Doktorn
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Hoppas på en liten gård med love =)
17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Oj d var väldigt olika
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Min älskling man skrattar åt honom mkt =)
19. Hur stor är din säng?

180*200
21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Olika
22. Hur många kuddar har du i sängen?

3 fast sover bara med två så kramar jag den tredje =)
23. Hur många landskap har du bott i?

1
24. Vilka städer har du bott i?

Bara Karlskoga
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Skor
26. Är du social?

Ja om jag vill! Beror på vem d är ja ska vara social emot!
27. Vilken är din favoritglass?

Ben and Jerrys
28. Vilken är din favoritefterrätt?

Choklad pudding !
29. Tycker du om kinamat?

Absolut!
30. Tycker du om kaffe?

Nä usch
31. Vad dricker du till frukost?

Oftast choklad
32. Sover du på någon särskild sida?


33. Kan du spela poker?

Haha nä är inte mkt för kort
34. Tycker du om att mysa/kela?

Mm men bara med my love!
35. Är du en beroendemänniska?

Vet inte har inte tänkt så mkt på d
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Näpp
37. Vill du ha barn?

Ja absolut !
38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska bara hehe
39. Har du någonsin åkt ambulans?

japp
40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Bassäng
41. Vad spenderar du helst pengar på?

Kläder o inredning tror ja
42. Äger du dyrbara smycken?

Ja d smycket tar ja aldrig av mig var inte så dyrt men är dyrbart för mig! Ett litet flygplan!
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Man blir ju alltid glad om d är simpsons och The Hills på tvn :)
44. Kan du rulla med tungan?

Japp
45. Vem är den roligaste människan du känner?

Älskling tror ja :)
46. Sover du med gosedjur?

Nä bara mina kuddar o love =)
47. Vad har du för ringsignal?

Att vara 15 år haha
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

En tröja
50. Flirtar du mycket?

Nä har ju mitt
51. Kan du byta olja på bilen?

Har faktiskt inte provat blir väl när man får körkort
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

NÄÄÄÄÄ
53. Vilken var den senaste boken du läste?

Gossip girl
54. Läser du dagstidningen?

Ibland
55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Nej
56. Dansar du i bilen?

D händer väl =)
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Megapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Mitt namn tror ja
59. När var du i kyrkan senast?

kommer inte ihåg
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Hade ingen
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

En vecka eller två i dan mark när ja var liten :)
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Min Älskling


Tråkiga dag!

Ja så var det den här tråkiga söndagen igen jag hatar verkligen söndagar man har massor o göra men är för slö för o göra dom! Blev iaf en hel helg med mitt hjärta i fredags åt vi oxfilè o mös med film :) sen igår var ja till karlstad med mamma hittade en alla hjärtans dag present till loove ! Så hämta jag min plattång också rikitgt bra var den måste jag säga håret blev helt blankt o silkes lent ! d ända minuset var att man inte kunde ställa in temp själv så d blev ja lite besviken på men men den får gå! Fick den ju av loove igentligen i 18 års present men öppna den lite tidigare hihi =)
Så har jag hittat vad ja ska ha på mig på dopet också blir en jätte fin mörkblå siden ballonklänning =) plus att jag hittade chinos en t-shirt en skjorta till love o en tjock tröja till mig mm :) känns som om ja har shoppat massor nu mamma är bra o ha o imorrn efter o ha varit sjuk två veckor åker mamma till stockholm :( kommer sakna henne men hon kommer i början hem varje kväll men sen kommer hon bara på tisdagar när ja ska rida tills jag har körkort sen bara på helger :(
men d får gå hon kännar ju dubbelt på det jobbet! O nu väntar jag på att hon ska komma ner med min favvo mat rotmos o fläsklägg haha alla tkr det är skit äckligt men jag älskar det verkligen o har alltid gjort! Konstig unge åt allat som dom servera haha kanske därför jag såg ut som jag gjorde också!

Nä nu blir d mat!

Ha d bra!♥

Mys fredag

Idag ska ja o älskling mysa ordentligt vi har köpt jätte good mat vi ska laga oxfile o grejor ibland måste man ju skämma bort sig själv :) så har vi köpt chips o dipp för vi ska kolla på Toy story för vi prata om den igår var jätte länge sen jag såg den sen blir d Eight below den är ju så sorglig fast riktigt bra! Nä nu ska jag ut o käket o kolla till pommesena bra stavning!

Ha d bra!♥

Onsdag

Usch vilken lång dag det har varit idag i skolan började halv nio o slutade tjugo i fem men idag var d sista dagen med eos showen så efter lovet slutar vi halv ett istället så d var d värt! Har iaf spendera halva dagen i skolan.. sen efter skolan upp på stan till Lilla W där Amelias doppresent låg o vänta var inte den billigaste gåvan man kunde hitta men d är lilla skrutten värd man döps ju bara engång i sitt liv =)
Så efter det blev d Partaj där skulle ja köpa en liten present till Therese som Fyller år idag =)Sen ringde ja madde åkte upp till henne ett slag o sen hem var hemma en halvtimme så kom Therese o Peter o hämta mig så nu kommer ja precis hem från Therese där det förresten bjöds på kina mat mumma var det ! =)
Men nu känner jag att d verkligen är dags för sängen ryggen värker o bena är ömma efter alla hundra trappor man får gå upp o ner för i skolan vad är d för fel på en skola på bredden?! Men men slut babblat!

Ha d bra!♥

Och en engång Grattis till Therese! :)

Oså idag är d bara 15 dagar kvar tills ja fyller haha nedräkningen har börjat!

Fin text/låt mitt i natten

Father, you left me but I never left you,
I needed you but you didn't need me,
So I got to tell you,
Goodbye, goodbye.


Tyckte den var lite fin nä nu blir d natten för mig! förresten tittade inte på Bee movie fastnade här istället !

Natti natt !♥

RSS 2.0