Tagga tagga

Ja äntligen har love fixat datorn den har varit paj fast den stänger fortfarande av sig ibland.. Ny dator? ja kanske...
Ikväll blir d nog o dricka lite tror ja men vet inte vart eller vad dblir än :P O imorrn blir d tagga tagga tagga för då är d äntligen dags för inga mindre än Sahara Hotnights! :D

I tisdags var jag på rikstutbildning usch va tråkigt men nu är jag iaf lite närmare mitt körkort! sen följde jag med Ingrid ut till hennes häst :) för jag ska antagligen börja sköta en annan häst där ute! =) roligt roligt!! o d gick ganska bra men hon kännde av så fort d kom upp en annan ryttare så jag fick kämpa lite men till slut fick jag henne till o med att gå i form hehe =) o nästa onsdag ska jag börja privat igen kuligt värre! =) Nä nu blir d o åka till coop tror ja minsan !

Ha d bra !♥

Dööd

Ja imorse var jag verkligen dööd! Så smarta jag råkade trycka på istället för snooze tryckte jag av larmet o vaknade inte förens elva smaart!! Trött jag var på mig själv när jag vaknade kan jag lova! Men d blev iaf en mysig dag jag o love köpte fika sen fikade vi uppe i granbergsdal o kasta pinne med carro! =) så har vi grilla o grejer mums o städa har jag också hunnit med! :) Och imorrn är d nationella prov direkt på morgonen usch va tråkigt blä blä blä men lika bra o få d gjort jag vill verkligen ha sommarlov! nu.....

Och imorrn blir d upp till madde som fyller nitton bast hehe ! Blir o dricka lite får se vart d bär sen antagligen till Wickan o nästa helg är d äntligen dags!! Sahara Hotnight köpte biljetter redan i förrgår o är redan helt uppspelt fatta när d äntligen är dags vilket jävla rööj jag ska armbåga mig fram till scen sen så ser inte nån röken av mig tills dom gått av scen haha!!

Dom här beställde jag idag!


The Hoff mums hihi! =)


Älsklings tröja Scarface! :)

Ha d bra!♥

Pizza pizza mums mums!

Idag när jag vaknade hade jag mensvärken från helvetet !! Såd blev o va hemma idag! så när jag hade vaknat åkte jag upp till madde där vi gjorde hemma gjord pizza eller ja madde gjorde o ja titta på haha :) Var iaf väldigt trevligt you make my day ;) hihihih! Sen åkte ja vidare ja jag åkte till Therese för d var ett visst liten madde som inte lät mig gå dit d är typ hundra meter till Therese från madde! Så satt jag där en stund o kolla på kalle o choklad fabriken med Anton :)

Sen åkte jag o love hem o nu är han i Hägersten o hämtar en bil jag vill också för Krille o Emma bor ju där o lilla Hilda vill träffa henne igen! Så gick ja o Sanna till Coop för jag skulle köpa färg svart blev d för nu ska jag banne mig ha tillbaka mitt långa svarta håår!! Så färga hon d , d tackar jag för ! Så nu ska jag väl snart ta av mig handuken från huvet o se hur d blev hjääälp! haha :)

Ha d bra!♥


Äntligen fredag!

Eller ja nu är d lördag men skitsamma! har iaf varit en trevlig kväll madde kom hit o hade med sig kyckling som hon hade marinerat min duktiga vän! Var super gott så vi grilla o grejer mkt trevligt =) sen blev d en tur till öret för o hämta Maddes man ! Så d har varit riktigt trevligt jag har alltid lika trevligt med min vän! Min bästa bästa vään haha lite sentimental måste man ju få vara! Så imorrn om där fint väder ska jag o Ingrid gå ut o gå med våra dogs hihi treeevligt värre! :) nää nu är jag trött som ett ägg ....

Ha d bra!♥

Sola sken

Ja solen har verkligen skinit heeela dagen så himla härligt! Var inne till öret med Natta en stund idag fyllde i min tattoo! :) så nu har jag städat lite försökt o få in om fair trade vanilj o choklad ska ha redovisning i skolan imorrn blää hatar sånt där jag tappar bort mig på orden o blir rööd som en tomat så jag vill förberda mig väl innan imorrn sen håller jag på o få en riktig kortslutnig på skolan jag är så dum jag är en sån männiksa som tänker äh d är så mkt tid kvar d tar jag snart så nu sitter jag o får stressa järnet d här har jag o göra till innan slutet av maj

*Redovisning renässansen och skriva brev om renässansen
*Klara nians matte
*Göra prov på satsdelar
*2 prov i historia
*Bok recension O bok prat framför klassen
*ta igen all gympa jag missat

Så mig kommer man inte se röken av förens till sommarlovet haha ! Nä men d ska nog gå eller vad tror ni?



Så blev den y:et är kladdigt från vaselinet hehe..Blev riktigt nöjd! :)

Ha d bra!♥

I LÖÖÖVE IT!

Åh vad jag är nöjd med allt nu var på körskloan idag o bokade risktutbildning så d blir d 28/4 gööött snart klar med d där jävla körkortet räknade ut att d har kostat mig 11800 blää va mkt pengar men d är ju något man har hela livet!! Så har vi haft ganska gött väder idag också kunde ha varit lite varmare bara annars var d perfa :) Så just nu är jag heelt nööjd med livet eller jag lite mer pengar hade ju inte varit fel kommer bli väldigt knaprt den här månaden risktutbildning 800 kr skor 488 och Sahara Hotnights den första maj men d kostar o ligga på topp! =) Och jag måste bara berätta vad jag hittade hemma hos mamma när vi var där i måndags jag hittade min Baywatch flytdunk hade en konstig besatthet av Baywatch och David Hasselhoff när jag var liten jag ville att han skulle vara min man haha så den åkte med hem som ska pryda min vägg :)


Bjuder på en riktigt bra låt också!! Älskar strange muse :)


Mumma  miiii!


Ja finns d något bättre!? :)

Ha d bra!♥

Första dagen efter lovet

Usch vad segt d var o gå upp imorse ville helst bara dra täcket över huvudet o sova sova sova! Men upp kom jag efter en lång snoozning haha :) dagen började med städning skura bort klotter i korridorerna o ta bort tuggummi under bänkarna d gjorde än inte mer sugen på o bara ha varit hemma nää inte alls blää för folk som stoppar tugget på bänkar haha ! men den dagen gick lika fort som alla andra skoldagar... efter skolan så ville jag bar hem s upp till torget stod o vänta på bussen bra länge och när den väl kom ja då stod alla som packade sillar där inne så d blev bara o gå hem men d gjorde inte så mkt tog sällskap med sanna hem som också gav upp hoppet om o ta bussen hem hehe ! Sen har jag väl inte gjort mkt mer jag o love har grillat mums lika gott som alltid!!  O nu efter o ha skrivit klart uppsatsen om fair trade på engelskan ska jag lägga mig är helt slut har ju inte tagit min vanliga tupplur efter skolan jag alltid måste ta haha :) Nu har jag bara kvar en uppsats i historia, satsdelar göra klart en tavla ler figurer o gipsfigurer i skolan bläääääää så mkt jag måste göra!!


Grisen med sin bästa vän grisen! :)


Födelsedag mihi :)
 
  Ha d bra! ♥

Har inte orkat

Nä usch den här helgen har jag verkligen inte känt för o sitta vid datorn d har varit super väder hela helgen d tackar vi för! I helgen har vi iaf druckit lite på fredagen kom Madde o Mattias hit o vi grilla o drack d var trevligt o hela kvällen var trevlig tills vi skulle ut hehe min söta man blev lite väl rund under fötterna! Lördagen blev lugn upp till mamma o åt påsk mat muuums va gott d var! Och igår åkte vi upp till jims mamma där d bjöds på grillat d var också super super gott! Så blev d in till örebro med jims mamma, Johan o jim vi kolla på nya fast and the furious filmen riktigt riktigt bra var den!! =) så d har varit en bra helg =) Och lovet tillbringades mest med min vän Madeleine :) Japp så nu är ni uppdaterade med vad som hänt i mitt liv haha :)

Ha d bra!♥

Sköna dag!

Guud va glad man blir när man går upp på morgonen o solen skiner så härligt! :) imorse när vi vakna gick vi raka vägen ut med carro o lekte med henne vi sparka boll hehe :) så åkte vi upp till madde som skulle besikta bilen åt Mattias men när vi kom ut till bilprovningen så var d kö ut till vägen så vi gav upp d ganska fort så imorrn ska vi åka o ställa bilen först vid typ elva :) Så vi åkte upp till madde igen o där bjöds d på lax åhh va gott d var! efter maten blev vi sugna på glass så vi åkte till macedonkan vi tog jims bil sen har vi bara studsat runt på stan i d fina vår vädret hehe ! har varit en trevlig dag iaf så blev d mer glass provade ben and jerrys nya glass som Therese tipsade om hon trodde jag skulle tycka om den o d hade hon riktigt rätt i ! :) men nu vill ja att love ska komma hem från garaget saknar han fast vi har umgåtts hela dagen :) är så o vara lycklig!

Ha d bra! ♥

Söndag

Igår kom Anton hit o sov d var så roligt vi spela tv spel o åt godis ! Han är ju så söt !! Sen kolla vi på madagaskar 2 o d tog inte så lång tid innan han sussa i våran soffa :) så på morgonen vakna vi så tänkte vi vad är klocka i och med att anton inte hade väckt oss o klockan var tjugo över tio så vi gick upp då låg Anton kvar i soffan va synd han ahde varit vaken helt länge men hade inte gått o väckt oss guud va synd lilla söta barn! Sen kom mamma o så skjutsa vi upp Anton till Therese sen bar d av till sthlm ! :)

Oja kan bara säga fasters lilla gullunge!! Jag blev så stolt över o vara faster till ett sånt litet underbart mirakel barn! ÅH! :) men blev helt tårögd :) o Krille var en stolt pappa gick o bar på illa Hilda hela tiden =) D är märkligt att man kan ha så mkt kärlek till ett litet barn man knappt har träffat o så stolt! så känner jag över Thereses barn också fast jag inte är något åt dom eller ja är ju gudmor åt Amelia men inte släkt men ändå känner man att man bara bubblar av stolthet och kärlek till dom! Till exempel igår när vi spela GTA med Anton så stod d hur mkt pengar man hade o Anton på engång du har hundrafemtionio tusen 490 kronor o när Amelia gå i sin stol o tar tag i saker man blir så stolt o nästa tårögd för att dom är ju så himla duktiga!! Och d är så roligt o se dom utvecklas så ! :) d är ju lite synd med Hilda att hon bor så långt härifrån att man inte får vara med så mkt o sitta där o avra stolt att dom är så duktiga fast faster är ju så klart stolt på håll! :)  Nä guud va jag babblar slänger in lite bilder istället hehe :)


Stolta föräldrar! :)


Sitta hos faster o jim :)


Åh så trött man är :)

Ha d bra!♥


såå bra!

Sahara Hotnights så otroligt bra är dom o d bästa är att dom kommer till Wickan första maj åhhh vad jag längtar har velat se dom sedan jag såg dom första gången när jag gick i sjuan ! ÅHHHH va jag längtar kommer stå klistrad vid scen! :D


Lördag o solen skiner

Guud vilket underbart väder vi har! blir så glad fast jag sitter här o har städat lite för ikväll kommer söta söta Anton! :) Han skulle egentligen ha kommit igår men jag har självklart smittat min man med d hemska jag har haft stackarn! Men man ska inte säga att jag blir aldrig sjuk ;) så jag följde med madde på stan men d ända ja hittade var en body på lilla w :) och idag ska vi grilla ute på balkongen jag o min man mums va gott ! :)

Och imorrn bär d av till hägersten där min bror o emma bor med underbara Hilda  :) ska bli så kul har inte träffat Krille o Emma sen i julas o då var ju lilla Hilda i magen fortfarande :)

Kilicka iaf hem dom här igår :)
Paja Jacket SEK 499, Ichi - NELLY.COM


Äntligen mina ! Och en skinn jacka har jag velat haft jätte länge!
Ha d bra!♥


Lilla lilla söta

Nu har jag fått kort på underbara Hilda :) Fasters lilla tjej så otroligt söt självklart börja jag väl o grina här helt själv framför datorn hihih :) Men jag är ju så otrlogt glad för Krilles o Emmas skull! :) Här kommer iaf några kort på söta söta HIlda!



Ha d bra!♥

RSS 2.0