Hemma igen

Japp kom precis hem från karlstad hittade iaf en jacka på engång den första affären ja gick in på hehe så det var skönt för var inte på humör o ränna runt... Blev typ en precis likadan som jag hade fast ett annat märke =) Sen så köpte jag ett par skor också såå nu är jag lite gladare hehe =) fast huvudvärken har smygit sig på usch skulle vara så himla skönt o bara hyra några filmer o somna till haha :) får väl se om ja ska träffa jim sen då kan vi ju hyra lite filmer oså vi behöver iaf träffas o prata ! och nu står min mamma o lagar rotmos haha alla tkr d är skit äckligt men ja tkr nog det är d godaste som finns rotmos o fläskläg haha gud va gott det låter när man säger det men ja ska äta tills ja storknar för d blir inte att jag äter husmanskost så mkt nu förtiden :)  intressant inlägg också måste jag tillägga ;)
Men nu ska ja hitta på något vättigare typ titta på tv eller nåt ! hahaha

PUSS ha d bra!

Karlstad

Igår blev ju inte kvällen alls som jag hade planerat den skulle bli en mys dag med jim men han o jag bråkar så jag åkte upp till madde istället. Vi åt tacos o drack lite vin o snacka skit haha =) så det var en väldigt trevlig kväll ändåp förrutom det med jim då får hoppas att d blir bra mellan oss igen orkar inte rörlora honom engång till men alla behöver ju stora bråk oså för o rensa luften ! Men nu ska ja till karlstad med mamma o mel:) ska titta på en jacka o skor .. får väl se vad jag kommer hem med..

Det spelar ingen roll
om Du håller mig hårt
Ingen kommer att
minnas om 100 år
Jag är rädd att man glömmer
glömmer allt
Som vi glömde att vi
älskade varandra

Håll ut Jag behöver dig
Håll ut Jag behöver dig <3

Hur trött får man bli?

Guud vilken jobbig dag det har varit idag .. för det första har jaga bara sovit 4 timmar o upp till skolan o vi har verkligen världens jobbigaste freda börjar med svenska,datorkunskap,matte,lunch sen eng o sist men inte minst idrott ! jag håller verkligen på o storkna! haha o sen är d ju tur att man har så bra kondition till allt också för våran gympa lärare är helt crazy haha men rikitgt bra! :) Så ikväll blir det lugna gatan ska upp till madde en stund o bara slappa sköönt haha =) Och imorrn blir det mys med strot M :) på bio med älskling om det går något bra vill säga :) Men nu ska jag göra mig i ordning efter duschen =)

PUSS ha d bra :)

Torsdag


 

Ja vad ska man skriva har väl inte varit den bästa dagen idag kanske.. dagen började med en matte diagnos o ja kan verkligen inte matte d går bara inte in i mit huvud hur mkt jag än plågar mig själv sitter i flera timmar o bara övar men när ja sitter där med provet framför mig blir det helt tomt i huvet.. Så jag har varit tjurig hela dagen o tyvärr så gick det ut över älskling så vi började bråka det gjorde väl inte dagne bättre.. Men nu har älsklingen köpt sallad en redbull o en mars åt mig så nu mår ja mkt bättre :) han är verkligen d bästa som finns!

Men nog tjatat om min dåliga dag! :) sitter o funderar på om ja ska beställa hem ett par vita converse vill verkligen ha sån så man kan ha på sig leggins också för ja är ingen stövel människa utom mina uggs ;) mkt love till dom =) eller om jag kanske skulle ta o beställa hem ett till par såna fast ett par rosa hih :) dom är ju så söta =) fast jim hatar när ja tar på mig dom o glider runt han tkr dom är så otroligt fula men ja får ju stå ut med hans bombar jacka så då får han stå ut med mina uggs ett litet tag till hehe :) 
 
Men nu ska ja krypa ner hos min älskling o mysa =) nått fel med våran dator är det så därför ser inlägget ut så här för dom som undra ;) haha

PUSSSS och godnatt :)!


Skolan

Sitter i skolan o har historia roooligt! haha Är trött som fasen o matte diagnosen gick skit blä dag idag !

segt

Vårat inernet är jätte segt nu måste vara något fel.. har fortfarande inte fått hem filmen! jag som såg fram emot den igår kväll men nädå när den närmade sig 80% så la internet ner helt fy tusan vill verklgen se filmen...

Sex and the city

Ja äntilgen ska ja få se filmen =) håller på att ladda hem den så snart blir det mys i sängen =)

Tv kväll

Kan väl sammanfatta den här helgen lite fort. I fredas så drack ja lite med maddisen:)
Sen igår var jag och jim uppe  hos Therese  för hon bjöd på mat fläskfile med hennes mummsiga potatis grattäng det var grejor det :)
Så jag o jim kom inte hem förens åtta så då var det bara att gå till coop o köpa lite chips oså köpte vi oss en foilm Bert den sista oskulden det var ju inte igår man såg den precis haha men bra var den iaf :) Kan inte fatt att jag tyckte klimpen var snygg när jag var liten! haha :)
Och ida blir det en lika tråkig söndag som vanligt haha men städning o pluggande....
Min rygg håller på o gå av verkligen vet inte vad som har hänt men nu har tanden gett sig iaf =) så när jag moppat golvet så ska jag gå o lägga mig en stund :)
Föresten ja tvingade med jim på en lång promenad idag med carro :) så nu ligger min snutt o sover=)


Ha d bra =)

Lager 157 vs vingåker

Haha ja precis :) idag så var jag först i skolan som äär lika roligt som vanligt älskar min klass! Sen efter det kom mamma o mel och hämtade mig =) så åkte viin till örebro till john bauer och hämtade maddis o sofia =)
Så bar det av till Lager 157 i örebro var väl ganska bar tyckte inte dom hade så mkt men men :) så det bar av till vingåker istället.. Måste nog säga att vingåker vinner haha =) hittade ett par wrangler baggy jeans fiina var dom =) och en frank dandy tröja =) kul med lite nya kläder plus att umgås med maddisen o soffii =) o nu sitter jag här o ryggen är helt väck bläää ! men har iaf tvingat mig att städa lite o diska så nu känner jag inte panik för o gå och lägga mig hatar o lägga mig när det är skitigt o stäkigt kan inte sova då det knyter sig i magen haha ..
O till helgen blir det nog att drickalite med mina snuttar kuul :) men nu ska ja inte tjata mer sitter bara o skriver nu känner jag :)


PUSS och godnatt alla :)Särskilt en person ;) Undra vem det är :D puss puss pusss på han min bara min :)


Lång dag

Har varit en lång dag idag känns det som går till tjugo i femmen fick sluta fyra så det var ju inte så långt o har nästan bara roliga lektioner på onsdagar men ändå de har kännts väldigt långt hehe :)
Sen kom mamma o hämtade mig för vi skulle leta jacka men hitta ingen så det blir antagligen vingåker imorrn :) om du läser det här madde är du jätte välkommen o följa med =) är ju så dyrt med jackor som man vill ha så tänkte att det är ju lite billigare på vingåker slinker nog med ett par jeans också=)
Så hade mamma baka bullar åt mig o höll på o baka en äppel paj eller mel skulle göra sin amerikanska äpperl paj den är mumma :)

Så nu har jag bara legart o tittat på The hills det är bäst kan inte sluta titta :)
Så äntligen ahr ja fått pengar så jag kan köpa ansikts tvål o kräm min hy är helt rutten nu :( usch
Men nu ska ja sluta babbla o göra någon nytta :)

PUSS ha d så bra så länge =)


Stallet

Guud va skönt det var att träna idag (rida) hehe =)
Gick väl ganska bra iaf :) fick han o gå i form oså så det var roligt =)
Och nästa gång jag rider har jag fått med mig sofia också så vi ska rida lektion tsm hihi kuul ju! :D
Men nu är ja heelt slut haha det är bra att man har kondition iaf ;)

PUSS o godnatt =)


Kort dag

Idag var det verkligen en kort dag i skolan började tjugo i tio med klassråd sen engelska sen slutade vi för våran lärare i datorkunskap o bild var sjuk skönt ändå behöver ju lite extra krafter till ridningen idag hehe :)
Skriver säkert senare om hur det gick :)

PUSS

Tuplur någon?

Har precis vaknat från min tuplur på ungefär 2 tim som jag tar efter skolan varje dag :) det är d bästa som finns o sova en stund efter skolan är ju som slutast då hehe :)
Älskar o vara i skolan har aldrig trvds så bra som jag gör nu helt klart värt det att gå upp tidigt på morgonen :)
Skulle egentligen tvätta idag men det bangar jag nog föör det har jag verkligen ingen energi kvar till haha fast jag har sovit ;)
Imorrn blir det stallet också kan inte vänta vill dit nuuu :D såå skönt att komma igång igen efter förkylning o skit :)
D är som om man glömmer bort allt när man sitter där uppe kul är det iaf =)


och puss till dig =)

Snart är tråk dagen slut

Jaha vad har man gjort idag då?
Jo när ja o love vaknade åkte vi upp till hans mamma o keka fläskfile o potatisklyftor mumma =)
Oså var ju therese o peter där också med lilla amelia :)
Så ja färgade threses hår för tredje gången den här veckan men den här gången blev det bra iaf =)
Så fick man mysa lite med den lilla också så mysig är hon ! :)
O nu sitter jag här efter o ha städat som ja alltid gör på söndagar nu förtiden orkar ju inte på vardagarna helt slut efter skolan ju :S hehe :) så nu är d fint igen =) skönt :)
 Nä nu ska ja lägga mig o kolla på tv en stund sen hoppa in i duschen sen var den här söndagen sluut också=) 

Puss på min älskling!

suug

För o vara så mogen som möjligt kan ja bara säga att d här har varit en riktigt suug dag..
En dag som ja inte alls vetat vad jag vill med mitt liv bara viljat dragit täcket över huvet o bara ligga där tills allting förändrats. Usch hata såna dagar.
Och tyvärr börjar ja få mer o mer dåliga dagar förr hade ja nästan aldrig dåliga dagar ju störe man blir desto störe problem.
Fy fan va jag hatar allt just nu!


Vill bara tacka mina underbara vänner att ni alltid finns där för mig. För ibland känns det som om jag glömmer bort er o det är verkligen inte meningen. Men ni finns alltid däör när man behöver er ändå. Och det är väl d som kallas riktig vänskap är så glad att jag har er ! Ni vet vilka ni är ! :)

Musikal

Idag har jag varit på en musikal med alla estetare den hete Spring awekening =) ganska bar var den lite små porrig så där haha fick se både boobisar o rumpisar hehe :P sen var det en som satt o runka också på sen fast inte på riktigt då som tur var o bög pussar fick man se också ujuj haha =) men d var bar musik oså så d gick o kolla på iaf :)
Sen direkt efter skolan så åkte ja upp till Therese o hälsade på o lekte lite med anton =)
Oså var vi på ljus party också massor av goda dofter men har verkligen inge pengar alls nu så ja fick bara handla för 140 kr men är iaf stolt över mig själv brukar alltid sluta med att ja handlat för 500-600 hundra annars, bara ljus hehe =)

Men nu är d iaf dags för sängen riktigt trött =)
O mysa med min älskling som jag inte träffat på hela dagen :( saknar honom jämt men så är d ju när man är kär hihi :)

Oså vill ja bara säga att jag saknar mina två bebisar :( dom två blonda ;) ni vet nog vilka jag menar?;) var alldeles för längesen ja träffade dom :(
PUSS PÅ ER ändå!!

Kvällen

Japp idag har varit en bra dag en ganska så kort dag i skolan o efter det så åkte ja upp till Therese o färga hennes hår tyvärr så blev dinge bar den här gången heller färgen tog nästan inge alls så på torsdag blir det gamka hedeliga mood! hehe :)
Kom hem typ vi sju så då gick ja o la mig en stund o tänkte att nu ska ja inte sonma jo men vem tror ni somnar ändå om inte lilla Jacqueline..
Trött ja blir får väl se hur d gåe med sömnen nu då hmm :S
Jaja imorrn blir d minimaran i skolan trodde man skulle slippa sånt på gymnasiet men icke så d blir o gå 9 km imorrn i dåligt väder riktigt uppigande :S
Men nu ska ja gå o titta på tv =)

Ha d bra ! :)

skolan

Nu sitter ja i skolan o ska snart ha bild =) sen slutar jag då ska ja upp till therese o färga hennes hår =)
Skriver säkert mer ikväll :)

Ha d bra så länge !

speglarna

Ja nu är dom äntligen uppe var ju bara typ 2 eller 3 veckor sedan ja köpte dom hehe :)
Men nu har iaf älklingen satt upp dom mkt pussar till honom =)
Nu ska ja lägga mig o kolla på film o försöka sova ska ju upp imorrn :)

PUSS på världens bästa jim!


Söndag=städ dag

Japp idag är söndan lika tråkig som den allitd är varför är d så?
Jaja har iaf fått lite gjort iaf nu har ja bara dammsuga o moppa kvar sen är ja färdig guud va skönt =)
Sen ska ja nog upp till therese o färga hennes hår men får se va d blir =)

Ha d bra!


Lördag

Kom precis hem har varit en jätte bra dag =)
När ja o my love vakna¨åkte vi upp till hans mamma o keka köttbullar potatis (jim åt pasta viktigt haha )
o grädd sås guud va gott hennes egna köttbullar också mumma =)
Sen åkta ja i jims mamma ner till therese där ja spela tv spel med anton o sen färga jag håret på Therese också men blev inge bara så ska upp imorrn o färga igen d vart oranget i hår botten..
Sen har ja bytit min första blöja också haha riktigt stolt över mig själv men ja måste säga att d var en konst att byta blöja för hon var jätte sprallig på sköt bordet hihi :)
Hon måste vara världens gulligaste tror jag =)
Men nu ska ja o love iväg o handla godis ikväll blir d mys gånger 2 :)


Ha en trevlig kväll ! :)


Måste bara undra

Vad är d för fel på den här stan ??
Herregud

Skolan

Nu sitter ja o väntar på o få väcka love för han ska skjutsa mig till skolan så ja slipper o ta äckel bussen =)
D var snällt tkr jag ..
O min förkylning håller verkligen på o ge sig..
Men när dagen är slut är nog ja lika slut hehe men skönt o komma hem sen o lägga sig i sängen med en varm kopp te :)
Mysigt.
Men nu ska ja väcka mitt älskade hjärta :)
D gjorde ja nog nu med mina nysnigar =) haha


PUSS på honom!

Snart natten

Japp då var tisdagen avklarad har inte gjort så mkt men..
Började med att ja gick upp vid åtta kände mig hur pigg som helst tills efter duschen men tänkte d går över så ja sminka mig o gjorde mig i ordning för skolan..
Mamma kom o hämta mig o vid skolan så kände ja bara ja orkar inte så åkte hem igen o tog febern jo men visst då var den jävlen tillbaka hatar o vara sjuuk !!
Men imorrn blir d nästa försök o ja skiter i hur dåligt ja mår då tar ja en alvedon o bara sliter mig igenom dagen för ja tänker inte hamna efter nää d är skolan för viktig för nu !!
Ja tänk att ja också skulle växa upp en dag hehe o inte en dag försent heller haha :)
Men nu mår ja iaf bättre var precis uppe hos Therese o hälsade på sööt är Amelia o hon blir bara sötare o sötare ! :)
Blir nog ett besök efter skolan på torsdag alltid trevligt o umgås med Therese:)


Men nu ska ja göra mig ordning för natten =)
Puss på min underbara pojkvän !♥

Ångest!

Har feber o ångest över att jag varit borta från skolan 1 dag hehe ..
Men ja vill inte falla in i mina gamla rutiner när ja äntligen kommit in på en linje som jag trivs med ..
Men så är d ju så att min kropp är dum i huvet o ja blir väldigt lätt sjuk så klart blev ja sjuk när några i skolan går o nyser o hostar men så är livet ibland..
Men nu är ja ju verkligen sjuk så ja ska väl inte ha ångest egentligen är ju inte som i nian när ja bara var hemma bara för att ja inte orka gå upp nej så långt har ja kommit o inset att d bästa i livet är inte o sova ..
Utan o få en en utbildning med bra betyg ..
Så idag när ja legat med feber har ja tvingat mig själv att göra lite matte o läst lite engelska o läst lite i en bok från svenskan så lite nöjd är jag =)
Så imorrn blir d skola skönt !! :)

RSS 2.0