Stan idag !

Idag har varit en sån där mysigt kall höst dag skippa historian o gick upp på stan med Alette hittade lite grejor i våran lilla stad hitta en jätte mysig halsduk, söta vantar, Två linnen från Ichi o ett par mys byxor o lite annat pyssel som behövdes har också hunnit med o färga mitt hår som verkligen behövdes är så äckligt med utväxt när man har svart hår man ser skallig ut hehe ! :) Har precis ätit loves köttfärsås också muuums ! Livet är på topp just nu ! =)

Men nu ska ja ner o tvätta lite !

Ha d bra! ♥

Jag älskar hösten

Ja d gör ja verkligen men nånting ja tänkte på är att varför försvinner ens vänner till hösten eller är d ja som försvinner till hösten?
Kanske är för att d blir så mkt i skolan o när hösten är här kommer ju d verkliga livet tillbaka ? eller vad beror d på har alltid kännt så när sommaren tar slut efter att man har umgåts heeela sommaren så kommer hösten så wips är d borta ?
Jag vet inte om d spelar någon roll förutom att d blir väldigt tomt ja känner mig iaf extremt tom utan vissa personer i mitt liv som ja är så van att berätta verkligen allt för vem ska ja prata med när dom försvinner ?
Usch va känslosam ja blev nu... Sitter med klumpen i halsen o d bränner i ögonen.
Nää nu får ja ge mig men ville bara säga att jag har enormt underbara vänner o även om vi inte hörs varje dag så vet ja att ni finns där när ja behöver er! O d betyder väldigt mkt !



Tisdag

Ja nu kan man ju verkligen säga att hösten är här tkr d är väldigt mysigt måste jag säga!
Sitter i soffan o kolla på min underbart söta vovve :)
Idag har ja inte gjort något alls typ varit i skolan städat o slöat tänkte att ja ska sprinag ut med carro sen in
 i duschen...
Har egentligen ingenting o skriva om plus att ja totalt tappat intresset för o skriva i min skit blogg också så nu ska ja fan sluta också
Hej då!


Äntligen helg

Fy fan va gött med helg som jag ahr längtat! Imorrn blir d o sova lääänge...

Kom precis hem från skolan o har varit ute med min söta vovvsing =) Rongde till love men han trodde han skulle bli sen idag på bilmekano men d är väl bra att han visar att han kan o vill jobba han är duktig my love!
Ikväll blir d nog o ta d lugnt är bra sleten har varit en stressig o ganska jävlig dag faktikst.
Imorrn kommer Alette,Ingrid o Nathalie hit vi sak äta raclette oså mums mums på d ! :)
För love ska med Lars o meka på något jäkla race sen skulle han på firmafest..
Är sugen på o gå till wickan d var ett bra tag sen ! Men nu ska ja gå o titta på tv en stund o kanske stänbga mina blå för en minut :)

Ha d bra!♥

Söndag=tråkigt

Usch vilken grå o tråkig dag d har varit idag Söndag brukar alltid vara=städdag för mig men d gkorde jag igår fast har ändå hunnit slänga in lita städ idag med ja jag är sätdnarkoman.. Igår var ja iaf Sofia o madde ne liten stund sen åkte ja upp till Therese på kvällen o var test pilot åt henne hon har ju börjat tattuera o självklart ställer man upp för sina vänner ? :) Idag ska love dit vi har kommit på en söt grej vad d är säger jag inte mohahah!

Men ja har faktiskt böjat sakna min man väldigt mkt han sa att han skulle komma hem för en timme sen men så låter d jämt.. Kommer snart så kommer dom två dagar efter..
Men ja lövar han ändå:)
Ni låter d som om han varit borta sen i måndags men han har börjat praktisera o har kommit en nio visa dagar så vi har inte träffats så mkt hihi..

Imorrn blir d skola efter o ha varit hemma en vecka usch va hemskt har massor o ta igen. Så nu blir d hård plugg fram till lovet så d blir ingen vila för mig ska köra som en idiot också har ja tänkt !

 


Ha d bra!♥


Usch o fyy

Usch mår illa o huvudet sprängs snart plus att ja nog aldrig har varit så nervös i hela mitt liv! Ja fasar över imorrn verkligen men men får väl se hur d går kanske går d bra kanske inte..
Får väl hoppas ¨på att allt går som d ska men går in med inställningen att ja misslyckas då känner ja inte lika stor press..

Nä nu väntar ja på att my lovely man ska komma hem vi ska tvätt hur ja nu ska orka d med feber o rinnande näsa?

Nånting som gör en lite uppåt är iaf o kolla på resor blir nog en liten höst resa för mig o love mysigt! =)

Ha d bra!♥

Åh vad ja längtar

Underbara man!

Låång dag

Ja usch känns som om den här dagen har varit jätte lång ... Kom till skolan vid halv elva d var ju lite onödigt för vi börja inte förens halv ett... så d var bara o sitta ut tiden tills klockan slåg halv ett för då var d dags för minimaran! Usch o fyy nio km är skiten o ja har aldrig varit så slut i hela mitt liv, fanns inget på kroppen som inte gjorde ont !
O bara en vatten paus kunde dom kosta på!

Så nu har precis badat guuud va gött d var! sen kom mamma med lite fredagsmat sushi stod på menyn =)

Näpp nu ska ja slänga ner mig i soffan o sova en stund tills min underbara man kommer hem ! puss på han :)

Ha d bra!♥

Weeiii!

I did it! :)

Weeiii!

I did it! :)

Torsdag

Nu kör vi gott folk! :)

Ha d bra!♥

Det man gör när man har tråkigt!

Man klickar hem saker så blir dagen mkt bättre! :)

Fast jag köpte skorna i brunt men fanns ingen bra bild på dom

 

 

Ha d bra!


Jävla knövel så fort d är något

trött ja blir var till tandläkaren igår för min visdomd tand håller på o ta livet av mig.. Kom dit o dom kolla o självklart är den inflamerad så dom pilla o sköljde rent o d gör så jävla ont tårarna bara rann ner för mina kinder ! så om d inte gikc över så skulle ja ringa tillbaka så skulle ja få pencellin vakna idag o hade lka ont som jag hade igår så mamma ringde o sa att jag skulle ha pencellin. Men då var väl inte min tandläkare där så nu måste jag tillbaka till en ny tandläkare o ha lika jävla ont idag som jag hade igår ! vafan!  jag blir så jävla trött jag fick liksom gå på morfin igår för att jag hade så ont !
O missar skit i skolan gör jag också!
Nää usch o fyy....

Så jag har inte så mkt mer o skriva för igår sov jag mest då jag blir helt borta av tiparol...

hoppas på att mamma kan tjata så jag slipper ha en jävel grävandes i min mun idag igen!

Ha d bra!♥

RSS 2.0