Vilket väder

Guud vilket fint väder vi har! Har varit ute i stallet två dagar i rad nu underbart ! Igår red ja o Ingrid ut i skogen mysigt =) o idag har vi ridit på banan o jag har provat galoppen på Gardida för första gången o jäklar vad hon testade mig men skam den som ger sig fyy vad ja satt o garva när hon inte ville upp i galopp utan bara började trava snabbare o snabbare måste sätt bra dumt ut hästen kommer full trav med en tok som skrattar som bara den haha ! men till slut fick ja allt till galoppen med henne =) härligt härligt ! :) Nu ska ja väl sätta mig på balkongen en stund =)

Ha d bra! ♥

Hemska natt

Usch vilken hemsk natt d har varit love fick blänk o kunde inte se ett skit o jag låg med min dukande visdoms tand fyy!! Så när kl ringde hade ja sammanlagt sovit tre timmar!! Ja kände inte alls för o gå upp o gå till nobel särskilt inte när regnet slog mot rutan! Nää en sån här natt vill ja inte ha någon mer gång !

Nu ska ja försöka plocka ur min garderob o städa lite sen bär d ner till tvätt stugan jag bara längtar!

Ha d bra!♥

Hemma med halmen

Hemma igen ! Hittade mig en kläning o ett par korta leggings =) köpte inge speciellt i o med att ja inte tar studenten ...
Så efter en stund mötte vi upp Matti så gick vi upp till city o jag boka körtider =) O nu sitter ja o väntar på Max mumma ! :)

Sen blir d upp till Therese ska färga hennes hår o passa Amelia medans Therese tvättar oså!! :)

Ha d bra!♥


Karlskoga stad

Nu har ja precis gjort mig iordning skulle egentligen till skolan men fick tid hos tandläkaren för mina visdomständer oi efter d ska ja o love gå på stan =) ska försöka hitta en klänning till avslutningen =)

Igår var ja först i skolan sen åkte ja o love till Therese sen åkte vi alla o åt sen gick ja o Therese på stan =) Vilken knövel dag d blev sen ja tyckte så synd om dig vännen fast ja var lite rädd för dig också ;) Sen bar d hem oså kom love upp så kolla alla på en film som heter Valkyria den handla om andravärldskriget blev lite besviken för ja har velat sett den jätte länge men den var vääldigt seeeg men inte dålig iaf =)

Nää nu ska ja ut med carro sen blir d stan =)

Ha d bra!♥

Hemmafru stod på schemat

Dagen började med att storstäda som jag alltid gör på söndagar sen åkte ja o love o badade carro =) min söta prutt blir helt till sig så fort man säger ordet bada :)
Sen efter d åkte vi till Therese o satt o prata o hade trevligt =) O imorrn ska jag o love upp dit o kolla på film Valkyria har velat sätt den länge o va passar inte bättre än trevligt sällskap o en bra film ?=) Och nu på kvällen har ja gjort köttbullar o gräddsås d blev jätte gott godast med egen gjorda tkr jag =)

I fredags var jag o jim bara hemma o kolla på film oså mysigt som vanligt =)

O igår skulle vi till k-hamn men d blev så knövligt så d sluta med att love åkte dit o Ingrid kom till mig =) Vi kolla på en skräckis o åt godis hehe =) filmen vi kolla på hette The Uninvited o var skit bra =) Var jätte trevligt :) sen åkte Ingrid vid ett ungefär o då somna jag =)

Ha d bra!♥


Lördag

Sköna lördag =)

Ha d bra!♥

Iove my samsung

Har precis varit uppe hos mamma o kollat igenom lite gamla saker mkt man vill ha kvar o mkt man vill slänga! Blir alltid så ledsen när ja tittar på gamla saker hittade en massa böcker o min pappa var alltid en sån där ordentlig pappa så man skulle ha minnen i varenda bok jag har har han skrivit när ja fick den vilket år o datum o att d är min bok o om han har köpt den skrev han alltid till min dotter Jacqueline! Så hitta ja boken om lilla jag som mamma har skrivit allt om mig från att jag föddes till jag blev sju! Jag är så himla glad att jag haft föräldrar som varit ordentliga med minnen för d betyder verkligen mkt nu! Som att jag flög flygplan första gången när ja var sex månader med mamma o pappa o mina bröder o va ja sa o när ja ställde mig o allt finns med! :) Men självklart blir d mkt tårar när man läser om d... o ja är så himla glad att vi verkligen varit en riktig familj! O att ja hade min pappa tills ja iaf var 12 jag har ju alla fina familje minnen.. Alla familje semestrar så d är jag väldigt glad för ! O att ja verkligen hade tid med min pappa... O att jag hade verkligen den bästa pappa en flicka kan ha! D ända jag brukar gruva mig över är att han aldrig kommer få träffa mina barn o att mina barn aldrig kommer få träffa sin morfar den bästa morfarn som man kan ha skulle han varit.. Men men d är bara lite tankar man har kände bara att jag behövde skriva av mig lite.. För d är ingenting jag pratar om utan jag har alltid verkat så stark utåt när ja pratar om min pappa men även fast d inte syns på utsidan så gör d jätte ont inne i mig... Men alla ska veta att ja är jätte stolt över min pappa!!  Och ingen ja skämms över o ingen ja tkr är feg lr att han bara flydde från sina problem d är d sista ja tkr om honom!!

Ja vilket inlägg d blev men så är d ibland också.....

Ha d bra!♥




ledig

Så kom äntligen långhelgen! =) efterlängtat måste jag säga...

Idag började dagen med att ja o Ingrid åkte ut till stallet! Vi red ut hur mysigt som helst var d vi red i värdta terrängen ;) hehe o mkt skratt blev d också haha! =)
Sen kom Madde o hennes man också alltif kul med tittar =) O fick se bilder på madde i hennes klänning såå himla fin var hon! :)

helgen har ja ingen aning om vad den bjuder på än vill ju in till k-hamn men får se ja tror iaf att ja o Ingrid skulle hitta på nåntng ! =) så d blir trevligt!

Nä nu ska ja kolla på film =)

Ha d bra!♥


sega onsdag

Sitter o väntar på att ja o Natta ska kunna gå o göra våra sista nationella prov i matte vill bara ha d gjort... så får ja väll göra om d i sommar för ja tror inte jag ahr klarat d! Ja o matte går absolut inte ihop! Men imorrn är vi lediga guuud va skönt då ska jag o ingrid ut till stallet skönt skönt! :)

Skriver mer senare tror ja :)

O till madde nu hoppas ja du tar mångha kort så jag får se hur du ser ut i din snygga balklänning! :)

Ha d bra!♥

Trött någon?

Idag började dagen med skolan usch vad ja hatar måndagar har massor av lektioner innan lunch o man är total seg på måndagar så är d bara!! O imorrn börjar jag inte förens halv två känns som stor idé o gå dit men får göra d ändå....

Vi är ju lediga torsdag fredag så ja ska nog överleva! =)

Efter skolan åkte jag o love upp till `Therese sen blev d netto o efter d somna ja en stund! Så nu kommmer väl love hem snart o då blir d film! :)

Vill bara säga att jag är världens lyckligaste som får ha en sån bra o fin man !! Stora pussar till han !! :) i love him sooo MUCH! :)

Ha d bra!♥

Minnen minnen minnen

Sitter o lyssnar på lite clubfanatix d är så mkt minnen till varenda låt !! Men tänkte bjuda på den låten som ger mig mest minnen blir nästan gråt färdig!! :)


Ha d bra!♥

Sitta i skolan

Nu har jag precis kommit från lunchen hamburgare hehe =) vi har brytdag o jag ahr verkligen ingenting o göra så jag kommer väl bara sitta hela dagen får se om d blir en fika sen hehe =) men funderar på o dra mig hemåt snart !

Igår var jag ute i stallet med Ingrid tar ju hand om söta Gardida =) gick jätet bra red en timme o i slutet fick jag henne o gå i form ! :) men idag ahr ja en redig träniungsvärk men d är gött ska ut igen på lördag kl 10 får se hur d går jag som är så pigg på mornarna =)

Skriver nog mer sen =)

Ha d bra!♥


God morgon

Har precis gjort mig färdig för skolan inge gött o ha värsta sovmorgonen för d!! Så nu väntar jag på mamma som ska skjutsa mig till skolan :) Har bara två lektioner idag weeii o d är bara estet lektioner så d är skönt! Och imorrn är d dags för nationella prov i matte ja är inge nervös ja lovar!! Jag klara ju inte nians matte så ja har gjort d det här året istället så nu måste jag verkligen klara d men d sak väl gå tkr ja.. Ja kan ju d när ja sitter på lektionerna men när d är prov så blir d helt blankt i huvet men men... :)

Får se om ja skriver mer när ja kommer hem!

Ha d bra!♥

Måndag kväll

Idag har ja varit i skolan först sen hem o sova :P o på kvällen nu har jag, love , madde, sofia o simon varit på nån utbildning för vi ska sköta val grejen i karlskoga hehe =) så då får man lite pengar !! härligt d behövs verkligen i sommar! =)

Tänkte ta lite fort vad ja gjort i helgen..

I fredags var ja i skolan sen ut till stallet gick jätte bra o rida så nu ska jag ta hand om Gardida två dagar i veckan kuul! Sen efter stallet åkte jag o jim upp till hans mamma o johan ! =) sen så åkte love ut med jocke o jag somnade som en klubbad säl!

Lördagen var vi i linde ja, love, madde, mattias o bonnie hon körde snällt! :) d var väl ganska kul inte så kul som jag ahde tänkt mig men d var ju ett tidsfördriv iaf o många fina bilar o titta på!

o i söndags var ja i stallet igen o sen åkte jag hem o städa =)

Skönt imorrn börjar jag inte förens tolv värsta sovmorgonen blir d =) gött gött...

Ha d bra!♥

Sanningen om diamanter

Har precis skrivit klart min recension om Nicole Richies självbiografi usch va tråkigt! Tyckte inte boken var något dirket heller den var väldigt knövlig men men imorrn ska d iaf vara inlämnat oså ska vi ha bokprat också wieee vad jag ser fram emot d !

Jag o Love var iaf borta vid d ny öppnade "köpcentret" vi fått här i stan var väl inte så mkt o hurra över Netto kom vi inte ens in på var kö långt ut så d sket vi i.. Men vi gick in på elgiganten o kolla på ny dator våran har ju brunnit lite så vi kolla om jag fick ta på avbetalning o d fick ja jag fick handla upp till tio tusen.. Men när vi väl skulle kolla på dator som vi skulle köpa knöt d sig i magen o jag tänkte på allt hemskt om skulle hända mig haha kronofogden ekade i mitt huvud usch jag är så rädd för sånt där... Så d blev ingen dator ida men mamma sa att hon skulle köpa en åt oss min älskade älskade mamma !! Nu kommer d igen haha =) Men men nu känner ja att vi gjorde rätt som sket i datorn så viktigt är d inte utan man ska köpa sånt när man har kontanter till d! Så nu kan ja sova gott ikväll ändå hehe :)

Nu skricker sängen efter mig o man blir inte piggare av att min söta vovvsing ligger i soffan o snarkar för fulla muggar ! =)

Ha d bra!♥

Uppdatera uppdatera

Ja varför inte? :) kom precis hem från skolan har haft natonelt prov hela dagen först hör o sen läs förståelse... Gick väl som d ska hehe =) så nu vet ja inte vad d blir vill bara ha sommarlov o mkt! Är så skol trött just nu som tur va var d skit väder idag o då kan d lika gärna vara skit väder tkr ja för kan inte ja vara ute i solen ska ingen d ! mohahaha... :)

Nä vilket underbart inlägg d blev känner inte att jag har så mkt o berätta om .... Förutom att ja har onti hela kroppen efter rid turen igår gött d! :) O imorrn blir d mer rida så himla kul!! :)

O på lördag blir d Linde om man har någon som kör hoppas fyy va kul d skulle vara ! :)

Nu ska jag lägga mig i soffan o slöa sen ska ja göra en bokrecension :) förresten igår tänkte ja/vi lägga ut lägenhten har hittat en anna ja vill ha som är en tusen lapp billigare också d vore något d =) men ja vet inte om jag är redo o lämna min lya än har ju inte bott här så länge men vi får väl se hur d går =)

Ha d bra!♥


Kvällen för min del

Nu har ja duschat o gjort mig ordning för en mysig kväll =) Ridningen gick bra har ju inte ridit på ett halvår somsagt så jag var lite små nervig hehe:) o självklart fick ja Bruno en stor bummling men han är såå rolig att rida !! Så nu har jag blåsor i händerna o är helt slut men d är d helt klart värt!! :) Så nu håller ja på i tina lite räkor så d ska jag smaska på o dricka ett stort glas med pepsi max mumma!!

Så vill jag bara sända en tanke till min kära mamma hon är banne mig den bästa mamma man kan tänka sig hur skulle ja klara vardagen utan henne? Jag älskar verkligen min mamma!! :)

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från helgen! =)



Valborg i nora! Inte utan våran hund!;)



Sahara hotnights!



Ha d bra!♥

Härliga dag

Ja den här dagen har ja längtat efter länge idag skajag äntligen rida minförsta lektion sedan ett halvår guud så skönt o komma igång igen!! :)
Idag har jag inte gjort m¨kt bara ungåtts med my love lika mysigt som alltid! :)

O imorrn är d nationellt prov i engelska d ska nog gå bra ! Har ju aldrig fått ett ickegodkänt på ett engelska prov förut så d vore ju dumt o börja nu hehe ! :) nä nu ska jag hoppa i ridkläderna får se om jag orkar skriva när jag kommer hem! :

Ha d bra! ♥

Trött tröttare tröttast

Mm nu var helgen över! ´Sköönt hehe nää emn helgen ahr varit riktigt bra! :) I fredags var jag på Wickan med madde, mattias o älskling!! O jag kan bara säga att d var d bästa jag någonsin varit med om hehe var så himla roligt när Sahara Hotnights höll på o börja grina när dom kom ut hihi :)
Sen på lördagen så blev d marken hitta väl inte sådär jätte mkt en t-shirt med svampbob o strumpor ! Sen blev d bara lugnt för min del medans Jim åkte o drack :)

Och idag har vi varit uppe hos Anton som fyllde sju eller ja han fyller på tisdag men d var kalas för lilla söta idag! Eller ja liten är han ju inte längre guud va d har gått fort tyckte nyss han fyllde fyra ju! Lilla söta barn!! =) han fick iaf en studdsmatta d var nog väldigt efterlängtat! Så jag tänkte att jag skulle åka upp o hoppa lite med honom imorrn efter skolan ! =)

Sen vill jag ägna en liten tanke till min bästa vän ! Har tänkt på d länge att du är den bästa vän jag någonsin haft du finns verkligen där jämt!! Som här om helgen när jag mådde "lite" dåligt då fanns hon där o satte tofsar i håret på mig o fick hem mig!! :) O i fredags stod du längst fram med mig fast du inte tycker dom är särsklit bra!! O fånga ett plektrum som jag fick!! Jag är så glad att du just är min bästa vän!! :)

O Therese jag har inte glömt dig heller ska du veta!! :) Jag är så glad att jag hittade Jim så jag hittade dig hihih! :)

Ja man har tur o ha så underbara vänner !! :)

Nä nu ska jag sluta vara sentimental o gå lägga mig banne mä!!

Bilder kommer på sahara hotnights.. Ha d bra!! ♥

RSS 2.0