ABBA ABBA ABBA!

Såå himla bra är dom har spelat lay all your love on me fem ggr i rad nu o tänker fortsätta haha :)

Idag har varit en bra dag madde ringde o fråga om jag ville med o keka på max .. men ja var faktikst nyttig o tog en sallas :) sen blev d o bara åka runt  lite :)

O imorrn kommer therese o hämtar mig ska vara barnvakt åt världens goaste puppis =) 
 
Helgen blir d att dricka lite vin för ovanlighetens skull :) Men tkr inte d är så roligt att dricka när alla får gå ut utom en själv men nu är d bara tre månader kvar men d känns som en evighet haha :)

Ha d bra!


Bläää på klump i magen....

Se mitt stora problem är att mina problem
Är så pass små att dom knappt räknas som problem
Men dom gör lika ont för det!

Tar dagen aldrig slut?

   
                                                  Lilla valpen :)

Ja d känns ju som d nu när man ställt tillbaka kl en timme dagarna går ju jätte segt!
Hittade iaf massor av saker igår på ullared kul :) d bästa var nog att man hittade julklappar till Anton o Amelia :)

Idag har vi varit ute med stefan o lollo med deras lilla valp ville ju att carro skulle träffa henne så dom kunde leka men carro var inte ett dugg intressera va synd.. Men d var nog mest för att hon tyckte den var för liten .. ja menar carro är ju inte den minsta hehe :) Blir nog roligare när hon växt till sig lite :)

Ikväll blir det mysa med film o love! I like it! :)


Ha d bra!






Örebro/Ullared

Usch somnade kl 5 i morse.. riktigt trälkig natt hade ja att folk inte kan dricka utan o bli helt puckade i huvet ska väl inte säga nåt igentligen men men blir lite halv less ..

O dagen började väl inte heller så bra jim väcker mig halv tio för att vi ska åka till örebro visst skulle d bli roligt men iaf haha halv tio? så vid elva ungefär kommer emil o virre o hämtar oss men vi kommer inte så långt innan emils bil går sönder hehe ... så vi får vänta på stefan som kom o bogserade oss till rost .. så d blev o åka bubbla in till örebro :) gick på ikea o marieberg o träffade simon o sofia men d blev inte så länge för dom skulle äta max o vi skulle keka tacos =) sen blev d shopping :) hittade väl lite grejor =) Sen bar d hemmåt..

O imorrn blir d Ullared för hela slanten hur kul som helst! älskar o gå på ullared man får ju så mkt :) men hatar o åka dit är ju så jäkla långt! men men så är d :) så imorrn kl nio kommer mamma o mel o hämtar mig o love :)

Ha d bra!


Lov!

Gud va skönt jag valde att ta lov en dag tidigare hehe orka verkligen inte med  fredag blä haha :) så kom in nya mobil idag den är såå snygg :) Så blir d ingen båt heller för d ska väl vara storm när vi ksa ut o åka så då skiter vi i d ... Kul om man är lite på lyset så kommer d gupp i båten så man drattar på röven haha :) nä bättre att stanna hemma :) får väl se vad d blir för nånting annat!
Ikväll blir d idol mys uppe hos therese :) kuul :)

Ha d bra!

Fun day!

Dagen började med att jag pallrade mig iväg till skolan ... Sen efter det gick jag på stan med therese o anton o amelia :) fikade oså :) sen så skicka sofia ett mess om ja kunde hjälpa henne att förga håret på madde ja visst täånkte jag o sen så gav sig inte sofia utan ringde stupp i kvarten o fråga om dom skulle hämta mig många såna mess tänkte väl inte mer på d haha .. sen när ja var uppe hos mamma o skulle skriva till sofia tt dom kunde jämta mig hör ja ett tutt bakom mig o ser lilla clion :) såg madde vid ratten tänkte att hon övningskörde sen såg ja sofia breve o blev väldigt ställd först trodde ja doim hade snott clion haha :) Men sen kom ja på hon måste ju fått körkort oså var fallet haha :) KUL många grattis till henne ! :) så d blev o glida lite på stan sen till k-hamn så d blev en riktigt trevlig kväll :) men nu är iaf jag helt slut så d får bli en titt på tv sen sängen :)

Ha d bra!

Och GRATTIS igen madde! :)

Ny vecka

O veckan började inte bra vaknade 3 inatt med världens tandvärk så gick upp o tog en ipren o en alvedon men kunde inte somna förens tabletterna börjat verka så ja somna inte förens fem i morse ... så ja fick åka akut till tandläkaren på morgonen o som vanligt så var det visdomständerna som härjade så d fanns inte så mkt att gör förutom o skölja o d är verkligen inte d skönaste men men vad gör man inte för att verken ska gå bort! så fick vi köpa en tandborste som man kunde komma åt på visdomständerna så nu hoppas ja att jag slipper åka tillbaka till tandläkaren!

Kul inlägg
haha :)

sen har ja ångest om ja ska avbeställa den där mobilen ja skickat efter eller o vänta o se vad ja får för ny mobil från telia eftersom min inte finns kvar i lager längre ... haha stora problem man har !


Ha d bra!


Sammanfatta helgen

Ja d har väl inte dirket hänt så mkt men d har varit en riktigt mysig helg iaf :) i fredags åkte ja o love upp till Therese o Peter o tittade på idol börjar bli till en tradition d haha vi tittade nog på varenda idol där förra året :) sen efter det åkte jag o jim på en liten mysig tur :)

Lördan blev också lugn jim åkte o greja med bilen medans ja åkte till lidl med mamma sen gick ja o sofia ut på en promenad för hon var barnvakt åt Majken :) Blev väl inte jätte lång men d var nog bara för precis när ja o carro kom hem så börja d o regna hehe tuur :)
Så då kom jim hem o vi laga tacograttäng oså sen ville jim ut o sladda lite o insistrade på att jag skulle följa med ujuj lördags nöje haha :) O jag måste nog vara synsk för innan vi åkte så sa jag tänk om nåt händer då.. o vad händer bil jäveö börjar koka uppe i bråten o bäck sbart var det ute usch men d löste sig det med haha :)

Och idag blir det städa o lite plugg plus att vi får en ny soffa också guud va skönt våran är i d slitnaste laget nu haha .. inte ens våran soffa utan den har carro tagit över så vi får väl se vad hon tkr om o inte få sova i soffan mer haha men hon ahr ju faktiskt sin säng ! :) prutthund så bortskämd är hon!

Men nu ska ja börja städa great! haha
 

Ha d bra!

Mys dag

Idag blev en riktigt mys dag med mamma :) slutade halv ett då hämta mamma mig o sen åkte vi o köpte sushi efter det till jysk o köpte en filt åt mig o sen till coop o handlade lite :) D är alltid lika trevligt o ha en dag med mamma inte lika ofta man har d nu när man inte bor hemma o när man bodde hemma var man nästan alltid osams med henne :S Plus att jag nog hade världens bästa start på dagen vakna så glad för att jag hade haft världens bästa dröm! Ja drömde att jag var ute o simmade o att d var jätte långt kvar till land när ja såg en späckhugare o inte vilken späckhugare som helst utan Willy haha han i filmen så jag fick åka på han in till land med alla hans andra späckhugar kompisar haha töntigt ja vet man han var verkligen min idol när ja var liten så ja var jätte glad när ja vaknade..... Men nu ska ja krypa ner i sängen o bara mysa...

Ha d bra!

Brr

Usch måste d vara höst d är vekligen jätte kallt ute! Kom precis ur en varm duh skönt =) Var i stallet idag också d är så skönt man glömmer bort allt när man sitter där uppe :) Annars har väl dagen varit lika innehålslös som vanligt eheh håller ju på med d där projektet i skolan o idag var d nån gubbe från stim som kom till skolan o pratade i 1,5 timme jag fick nästan med mig stolen när d var slut kändes d som o d hjälpte ju inte att jag hade mensvärken från helvetet också! Men nu ska ja gå o lägga mig haha fast först måste ja diska klippa pruttis klor sen kommer jag däcka snabbt i sängen !

Ha d bra!

Projekt

Kom hem från skolan föär en stund sen o har precis städat klart :) har tema vecka hela den här veckan vi är indelade i 6 grupper alla esteter :) jag hamna i en riktigt bra grupp... vi fick som uppgift att göra en rocklåt till en dansbands låt hehe så bildarna gör bandets image så jag o ingrid sliter för fullt med allt som image heter :) kläder hår marknadförning o vidare jätte kul ! Estet är nog fan den bästa o roligaste linjen man kan gå man kanske inte får med sig så mkt ut i livet men ,man har iaf riktigt kul dom tre åren man  går i skolan :) så ja är riktigt nöjd ! Men nu ska ja gå o lägga mig o vila en stund hehe :) Imorrn blir d stallet kuul !

Ha d bra!


Sov svårigheter

Ja synden straffar sig verkligen själv nu ligger man o vrider o vänder på sig för att man inte kan sova ! Nu ångrara man riktigt att man inte gick upp när man vkan 11 idag utan tyckte att d var smart o somna om o vakan tre-fyra istället! blir så trött på mig själv ibland.. oså ligger man o funderar på en massa ockå o oroar sig... iblnad önskar jag att jag var liten o inte behövde fundera på saker som typ ekonomi o att jag inte kan hitta på roliga grejor för d finns d bara inte åengar till typ alla min pengar går åt till mat nuförtiden.. ja vill inte bli vuxen längre hehe.... när man var liten var d , d ända man längta till o fylla ett år äldre man sa till o med att man var sex och ett halvt när man var liten  :) nu vill jag bara krympa o bli så liten igen skumt hur d kan bli hehe .... ett väldigt onödigt inlägg men kände bara att ja behövde skriva av mig lite saker... men nu ska ja väl lägga mig o vrida o vända på mig igen...

Wieeee

Söndag idag vet inte vad d blir hela dagen har gått åt till att sova ! vaknade elva sen så somna ja om o vaknade ett sen fyra! fyyy men ganska skönt känner mig väldigt utvilad hehe :) o den här veckan kommer nog vara väldigt skön inga vanliga lektioner utan vi har tema vecka hela veckan så inorrn börjar vi tio på kulturskolan :) hoppas d blir kul iaf ! Men nu ska ja gå o ta en låång dusch härligt ! :) Ha d bra!

Färgning

Sitter hos sofia o håller på o färgar håret hoppas på att d blir bra hehe :) ikväll blir det nog att dricka lite eller ta d lugnt har inte bestämt mig än.. När d är som d är ! D är skit att d är så här hela tiden.. ja vill tillbka till förra vintern allt var perfekt då!  Sofia är en snooker :)

Ha d bra!

Ny mobil

Japp igrå klickade jag hem en ny mobil gött är väldigt trött på min ! Blev en samsung U900 med 5 megapixel kamera o grejer :) Behöver bara köpa ett minneskort till den nu så är den perfekt =) Nu ska ja jobba vidare på datakunskapen får ju skriva i skolan för jims o mitt internet har ju gått sönder totalt nu skit grejor!

Ha d bra!

Datakunskap

Sitter på datakunskap nu d är nog det tråkigaste som finns! Men bara en lektion till efter det här =) O idag blir det stallet med sofia för hon ska med o prova på o rida lite skooj! :) Men nu ska ja väl försöka hänga med lite på vad dom andra gör =)
 
Ha d bra !

Helg

Jaaa imorrn kl 6 på morgonen kommer min älskling hem :) såå skönt ska det bli att ha honom hemma =) odå ska vi boka ksyssning till tallin eller helsingfors eller nåt med mamma o mel skulle egentligen ha åkt nästa helg men tkr det är bättre att åka på lovet plus att d är roligare att vara bort två nätter :) D ska bli såå mysigt :) o kväll blir det att åka upp till therese o kanske sova där får se vill ju vara hemma när my love kommer hem så han skan mysa ner sig i  sängen breve mig längtar så :) Den här dagen är perfekt och hela helgen kommer vara helt perfekt! men nu skaa ja kolla på Days of our lives har fastna för d där B programmet haha :)

HA d bra för d ska jag ha ! :)

Jag mår

Piss godnatt!

Internet

Sitter hemma i lägenheten o längtar efter min jim! Räknar dagarna till lördag då min snutt kommer hem =) Sov hos therese vi kolla på idol o åt chips :) lilla amelia är söt söt söt =) sen kolla vi på generation fetma vi visste inte om vi skulle skratta eller kräkas haha :) o imorrn blir d också o sova hos henne o keka raklette :) Och dagens bästa är att internet är brea igen =) wohoo så nu ksa jag ladda hem dom sista procenten på sex and yhe city ! :) efterlängtat :)

Ha d bra :)

Riktigt dålig höst!

Ja än så länge har det varit en rikigt dålig höst för min del ha varit massa sjuk hela tiden sitter med jordens förkylning nu men den börjar lätta så imorrn blir det school :) konstigt nog hamnar jag aldrig efter med skolan kankske är för att när jag är där ger jag verkligen 110% så det känns skönt iaf =) Så nu sitter jag i bråten o väntar på att varm vattnet ska bli varmt så ska jag ta ett bad sköönt =) sen blir det upp till therese o sova :)! blir ju så ensamt o sova själv men på lördag blir d myys :D längtar sååå :)  jaja nu ska jag tappa upp ett bad =)

ha de så bra :) puss på min äslklings jiim :) hade världens bästa dröm inatt åh puss på såna drömmar ! :D

RSS 2.0