Lördag

Nu sitter ja ny badad gush så skönt ! idag vaknade jag o Love tidigt o åkte in till nora marken med Jocke o Paulina d var trevligt ! =) Sen har vi kollat på film o lagat lite god mat ! Hunnit med o tvättat lite också men tydligen får man bara tvätta till fem på lördagar ? så nu hänger d tvätt i hela lägenheten...
Nä nu ska jag gå o bädda nytt i sängen o krypa ner o kolla på en film ! :)



I love it!


Hemma

Idag fick d bli hemma för vi skulle ha någon inskolningsdag i skolan när vi skulle leka lekar med ettorna kände mig inte så manad att gå upp så tidigt o leka haha !

Ikväll blir d ljusparty uppe hos therese ! :) Ska bli kul o träffa henne var alldeles förlängesen nu !
Men nu ska jag springa iväg till ica o plocka ut ett paket som kommit wiee! =)

Ha d bra!♥

Lugg



Ha d bra!

En sammanfattning kanske?

Ja d kanske vore på sin plats.. Skolan började i torsdags inte alls så farligt som jag trodde d skulle bli. Blev istället en glad överraskning har mer roliga bildinriktade lektioner som multimedia, webbdesign och bild födjupning :)
Så d är riktigt roligt ! sen har d inte hänt så mkt mer i mitt liv förösker koncentrera mig på skolan o få bättre betyg än förra året. Har boka uppkörning/upskrivning men d tänker jag inte skriva när jag gör.... Men d känns otroligt gött att alldeles strax ha den där lilla men mkt betydelsefulla lappen i handen!

Idag har jag varit ute i stallet med sofia o hennes systerdotter Majken så söt tyckte d var roligt o kolla o klappa hästar ! :)
Jag tyckte inte d avr riktigt roligt för d var så kladdigt på banan så hästen snubbla o gick nästan omkull så först hörde jag min rygg från nacken till svanken knacka så in i helvete sen svingen tillbaka var inte skonsam mot nacken.. Gjorde riktigt ont men envis som jag är gav jag mig inte o rida men får sta mitt kast nu har väldigt ont i ryggen... Hoppas d inte är värre imorrn...

Oså har jag ju klippt lugg också idag tackar sofia ! :) blev bra visste inte riktigt om jag skulle våga men kul o göra något nytt med sig själv o alla tyckted blev bra ... Älskling tyckte d blev jätte fint får se om jag kan slänga upp en bild på d...

Nää nu orkar jag inte skriva mer!

Men tack till Alette som gjorde den fina designen på min blogg blev super nöjd! :)

Ha d bra!♥

Schema

Har precis kollat schemat för d här året usch ! Hur hade dom tänkt sig att jag skulle orka upp o vara i skolan 8.00 ? jaja antar väl attd bara är o hugga i ! nä nu ska ja äta sallad som min älskade pojkvän har med sig till mig ! =)

Ha d bra!♥

I like it rough

Idag är d precis en vecka kvar till skolan börjar ! LIte ångestframkallande är d allt ! Hade varit bättre om d var mitt sista år men men bara o gilla läget....
Idag ska jag på stan med min vän Madeleine ! :) Ska kika runt lite efter en present åt Amelia som fyllde ett igår lilla stumpilumpan! =) Kanske hittar något till mig själv också who knows ;)

Igår satt ja o sofia på city hon jälpte mig lite så jag klara sista provet iaf så nu är d bara repitionerna kvar tack för hjälpen !  :) Och nästa vecka har jag utbildningskontroll (lite av en liten uppkörning) FUUN ! :)

Så igår hämtade jag ut mobilen ja köpte åt love i födelsedags present han var nöjd iaf ! =)




Busy busy busy

Ja d kan man säga att jag varit men jag har väl kanske inte varit så busy med något viktigt eller ? eller för mig är d ju d, dagarna har spenderats med att ge all min kärlek till min man som jag pussat o kramat sönder sen i onsdags ! Mys mys mys har d varit 24/7=) Jobbigt o leva ett sånt perfekt liv som jag lever =( 

I lördags åkte vi på "dop" i sthlm till Krille o Emma o lilla Hilda ! :) såå underbart söt är hon fasters lilla docka är så extremt stolt att vara faster till en sån perfekt liten individ ! :) var iaf jätte fint vi avr i deras trägård o dom bjöd på smörgåstårta o en smarrig blåbärs tårta .. MUMS!! Och Hilda hade en sån fin "dop" klänning på sig! synd att dom bor så långt bort faster vill ju krama på sin lilla plutt varje dag ju! :)
Vi kom hem runt tio o jag o jim var heeelt slut kan jag säga ja somna så fort huvudet hamna på kudden...

Igår gjorde jag inte så mkt jag städade o sen på kvällen åkte vi på race d är ganska roligt inte just o titta på racet för d kan kvitta men d är roligt o träffa o se en massa folk.. plus att jag oftast blir tvingad av min man o följa med på sånt föa han vill ju självklart ha med sin älskade flickvän!

Och idag ahr jag suttit på bilskolan i tre timmar så nu har jag abar ett prov kvar sen är d dags för uppkörning weeeiiii ! =)

Nä nu hade jag inte mer på hjärtat !

Ha d bra!♥

I'm so happy!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH vill bara skrika ut min lycka !!! lyckan bubblar verkligen i mig idag! :D Wonderful day! men dagen imorrn blir ännu mer underbar! WEEIIII ! Jag är den lyckligaste flickan på jorden idag! Jag svävar runt på moln ! :) Mitt liv är perfekt!

Så idag har jag inte gjort så mkt har umgåtts med min trogna vän Madeleine :) Tänkte att jag skulle släpa fram dammsugaren för carro har börjat fälla massor min pluttiplutt! :)

Nää nu ska jag gå o göra någon nytta (eller lägga mig framför tvn) :)

Ha d bra♥

3 dagar kvar I can't wait!

Wieee tre dagar kvar bara sjukt va snabbt en månad går ! Idag ahr d varit gött väder iaf så jag o mamma åkte o bada med carro :) sen ahr jag städat o byt lakan så d ska bli så gött o ta en dusch o krypa ner i sängen ! Känns som om jag har en jobbig jävel som sitter o slår mig i huvet med en hammare så får nog bli en alvedon efter den där duschen !! Man blir ju tame fan handikappad av huvudvärk ......

Kom hem från uppsala igår jag o mamma bodde i en stuga ja semester blev d iaf en tidtripp tillbaka till 1800-tal ? inge el hade dom i stugan eller dom hade väl men då skötes av något jävla bensin drivet skit som lät så mkt så ajg o mamma sket i d o körde på stearin ljus hehe :) skulle ju bara vara där tre dagar så vi överlevde men d är skumt hur ställd man blir när man inte bara kan trycka på en knapp o ljuset tänds eller tv?! hehe :)
Sen ahr d inte hänt mig så mkt mer..

Satt hemma o hade ont i hjärtat igår när Sahara Hotnights spela på PIP o jag var inte där :( Jag dog lite inombords haha !
Sen har jag skapat något sjukt ha begär översaker nu är d ett par skor som kommer in på din sko i mitten av augusti o jag bara måste ha dom jag drömmer till o med om skorna !! Fyy jag blir sån när jag ser något plagg eller skor ja får ett ha begär o d slutar inte förens d hänger i min garderob eller står i min hall!! Jaja dom ska väl kunna få ett bra hem hos mig nu jag måste ju faktiskt ha nya skor när skolan börjar ??

Satt o bläddra igenom min gamla dator ujuj vilka gamla bilder ! :)



Ha d bra!♥




RSS 2.0